Rechtbank.

(v)echtscheidingsadvies.

Wanneer scheiden een hel wordt.

Rechtbank advies Hier wordt de strategie besproken, en hoe je meer kans maakt op een positievere afloop van je gerechtelijke procedure, maar ook hoe je een geruster leven kan leiden. Hoe je op de juiste manier kan communiceren met je toxische ex, zonder deze te voeden. Ik leer jou om de controle over je leven terug te nemen.

Veel gestelde vragen.

Ik krijg regelmatig de vraag of ik de lijst van advocaten per mail wil doorsturen: Zo simpel ligt het uiteraard niet. Het hangt van jouw persoonlijke situatie af welke raadsman en rechtsdomeinen bij jouw (toekomstig) dossier horen. Alleen een doortastend gesprek kan dit duidelijk maken. Dit neemt tijd en kan dus enkel via consultatie.

Ik heb geen advies gesprek nodig: Met enkel een goede advocaat zonder enige strategische voorbereiding blijf je nog steeds in dezelfde omgangspatronen met je ex vastzitten. Er zijn nog vele blinde valkuilen waar jullie geen zicht op hebben. En net daarom is de situatie zo geëvolueerd of geëscaleerd. Onderschat zeker het rechtbank advies niet. Helen en krachtig worden, daar gaat het in mijn begeleiding steeds om. Dit zal altijd het uitgangspunt blijven. Ook jouw raadsman verwacht trouwens van jou een adequate medewerking. Op de rechtbank gaat het nu eenmaal over feiten en bewijzen en niet om uit de hand gelopen emotionele toestanden. Rechtbank advies is een dienstverlenend pakket.

Bent u zelf een advocaat? Neen. Door de vele zaken die ik de voorbije jaren mee mocht begeleiden bouwde ik ondertussen al wel een goede kennis van het rechtssysteem op. Voor velen is het de eerste keer dat zij met een advocaat zullen samenwerken. Hier worden zij wegwijs gemaakt, doorverwezen en geïnformeerd over wat zij mogen verwachten en wat het rechtssysteem hen zal bieden.

Strategie, kracht en zelfvertrouwen ontwikkelen.

Ik leer jou hoe je strategisch en communicatief moet omgaan met je pathologische ex-partner, ter bescherming van jezelf en je kinderen. (Ook na de rechtbank procedure) Hoe jij jezelf voelt, jouw reacties en gedragingen tegenover de toxische persoon. Jouw voorkomen naar de rechtbank toe, is van uitermate cruciaal belang.

Proces- en pleitziek.

Als je niet voorbereid bent op hun strategische afstraffingen, dan verlies je alle energie en word je ziek. Deze mensen gaan door tot ze jou vernietigd hebben. Ga er niet vanuit dat je machteloos staat, want dat is helemaal niet zo! In de meeste gevallen wordt er maar om 2 zaken oeverloos geprocedeerd. 1. Om geld. 2. Om de controle over jou te behouden.

Inzichten, kennis, strategie en voorbereiding.

Wanneer jij de nodige strategische inzichten verwerft, jouw bewustzijn vergroot en een goede advocaat met kennis van toxische dossiers aan je zijde hebt, dan ben je ‘zeer’ goed voorbereid. Je zal aan zelfvertrouwen winnen en daardoor jouw angst beter onder controle kunnen houden. Zodat je zelfverzekerd deze rechtbankprocedure aankan. Dit zal ook veel aan jouw piekergedrag verhelpen, zodat je het dossier in vertrouwen meer kan gaan loslaten.

Parallel ouderschap.

Hier leer je in je kracht staan tijdens de noodzakelijke communicatie met je ex partner. Wat je moet doen om jezelf en je kinderen te beschermen. Hoe je best communiceert met je kinderen over de andere ouder. Ook hier zie ik nog heel veel blinde stukken en valkuilen. We doorbreken de conditionering en controle die jouw ex partner nog toepast op jou. We werken aan jouw angst en conflict vermijdende patronen.

Tweede opinie.

Wanneer er al een procedure loopt en er twijfels zijn over de werking en inzet van je huidige advocaat, dan adviseer ik ten stelligste een bijkomende opinie met iemand uit mijn netwerk aan. Uiteraard kan ik voor jou geen vonnissen beïnvloeden, want het hangt in de eerste plaats van de rechter en jouw dossier af. Een nieuwe raadsman kan mogelijks jouw dossier nieuw leven inblazen. Het gebeurt zeker al wel eens dat een dossier spreekwoordelijk verbrand is. Daarom is een nieuwe raadsman zeker aan te raden. De advocaten uit mijn netwerk worden door de rechtbanken gerespecteerd. Rechters zijn ook maar mensen. En als jouw advocaat hun vertrouwen geniet, dan zal jouw dossier er ook wel bij varen.

Advocaat gespecialiseerd in energetisch beladen dossiers. 

Je hebt echt wel een advocaat nodig met kennis en ervaring hierover. Want alleen met een adequate en goed geïnformeerde raadsman heb je veel meer kans op slagen. Het kan niet zijn dat jij eerst nog je advocaat moet gaan overtuigen van jouw ex zijn zieke mentale strategische spelletjes. Gedurende de praktijkjaren heb ik een mooi netwerk van advocaten bij elkaar gespaard. Een advocaat uit mijn netwerk heeft zich reeds tientallen keren bewezen. Zij hebben een sterke knowhow en gaan transparant om met hun cliënten. Zij bezitten empathie en mijn cliënten voelen zich veilig en begrepen.
De advocaten uit mijn netwerk zullen jou ook niet in eindeloze procedures storten, die hen alleen maar rijker maken, maar jou geen stap verder brengen. Een advocaat uit mijn netwerk ontvangt van mijn cliënten steeds positieve feedback.

Consultatie advocaat. Enkel België.

Wanneer je een advocaat uit mijn netwerk consulteert, dan betaal je hen het uurtarief dat zij hanteren. Een eerste gesprek is steeds betalend. Omdat je al meteen advies meekrijgt. Nadien beslis jij of jouw dossier door deze raadsman wordt overgenomen. Een consultatie met een advocaat verbindt jou niet voor de overname van jouw dossier. Narcisme België neemt enkel de rol op van adviseur en staat enkel en alleen in voor de verwijzing naar een referentie uit mijn netwerk.

 • Na onze consultatie worden de contactgegevens van de besproken advocaat per mail naar jou verzonden.
 • Je neemt zelf contact op met deze advocaat en je volgt zelf op.

Mijn netwerk is gespecialiseerd in alle rechtsdomeinen.
Voor elk dossier is er iemand die jou kan verder helpen.

 • Pro deo advocaat: ‘Jeugdadvocaat, familierecht en strafrecht’ voor Regio Limburg, Vlaams Brabant, Antwerpen.
 • Pro deo advocaat: Strafrecht voor Oost en West Vlaanderen.

Advocaten in alle rechtsdomeinen aan gangbaar tarief.

 • Samenwerking met advocaten gespecialiseerd in jeugdrecht. Wanneer het gaat om het behartigen van de belangen van de minderjarige zelf, dan moet het een jeugdadvocaat zijn die op de lijst van de Jeugdrechtbank staat.
 • In ‘burgerlijke zaken’, zoals uitspraken in beroep tegen vonnissen familierechtbank, heb ik een zeer goede referentie van een advocaat met een vergunning voor Hof van cassatie.
 • Wat betreft strafrechtelijke procedures werk ik ook hier samen met een zeer goed advocaat die het nodige getuigschrift heeft om procedures voor het Hof van cassatie uit te voeren.
 • Franstalige regio.
 • Referenties uit de Provincies Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant, Limburg, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.
 • Voor narcisme op de werkvloer bied ik specialisten aan die advies verlenen in arbeid- en sociale zekerheidszaken, met inbegrip van internationale tewerkstelling. Zij zetten zich in voor zowel werknemer als werkgever.
 • Er staan op mijn lijst eveneens advocaten die te mijden zijn.

Hoe verloopt de consultatie? Wat zijn de tarieven?

Consultatie

Is een narcist gevaarlijk?

Wens je zo snel mogelijk een afspraak?

Vraag gerust naar mogelijke agenda opties.

Contact opnemen