Rechtbank.

(v)echtscheidingsadvies.

Wanneer scheiden een hel wordt.

Voorbereiding rechtbank is een volledig dienstverlenend pakket.

Hier wordt de volledige strategie besproken, en hoe met ‘feiten en bewijzen’ je dossier voor te bereiden. Ik vertel jou hoe je ‘zonder diagnose’ meer kans maakt, om de rechter duidelijk te maken dat je ex een narcist(e) is.

Strategie, kracht en zelfvertrouwen ontwikkelen.

Ik leer jou hoe je strategisch en communicatief moet omgaan met je pathologische ex partner, ter bescherming van jezelf en je kinderen. (Ook na de rechtbank procedure) Hoe jij jezelf voelt, jouw reacties en gedrag tegenover je cluster B ex. Jouw voorkomen naar de rechtbank toe, is van uitermate cruciaal belang.

Proces- en pleitziek.

Als je niet voorbereid bent op de narcist zijn/haar strategische afstraffingen, dan verlies je alle energie en word je ziek. Deze mensen gaan door tot ze jou vernietigd hebben. Ga er niet van uit dat je machteloos staat, want dat is helemaal niet zo!

Inzichten, kennis, strategie en voorbereiding.

Wanneer jij de nodige strategische inzichten verwerft, jouw bewustzijn verhoogt en een goede advocaat met kennis van narcisme aan je zijde hebt, dan ben je ‘zeer’ goed voorbereid. Je zal aan zelfvertrouwen winnen en daardoor jouw angst beter onder controle kunnen houden. Zodat je zelfverzekerd met de rechtbankprocedure van start kan gaan.

Tweede opinie.

Wanneer er reeds een procedure loopt en er twijfels zijn over de werking en inzet van je huidige advocaat, dan adviseer ik ten stelligste een bijkomende opinie met iemand uit mijn netwerk. Uiteraard kan ik voor jou geen vonnissen beïnvloeden, want het hangt in de eerste plaats van de rechter en een goed dossier af. Maar met een strategische goede voorbereiding, stijgen je kansen en mogelijkheden zienderogen. Jouw leven zal opnieuw draagbaar worden, met de focus op jezelf en jouw gezin. Geen nodeloos gepieker meer over jouw ex. Want met de juiste voorbereiding en strategie hoef je niet meer te piekeren. Want piekeren ontstaat vanuit onzekerheid.

Advocaat gespecialiseerd in narcisme.

Je hebt echt wel een advocaat nodig met kennis van narcisme. Want alleen met een adequate en goed geïnformeerde raadsman heb je veel meer kans op slagen. Het kan niet zijn dat jij eerst nog je advocaat moet gaan overtuigen van jouw ex zijn zieke mentale spelletjes. Gedurende de praktijkjaren heb ik een mooi netwerk van topadvocaten, met ervaring in narcisme uitgebouwd. Een advocaat komt pas op mijn lijst, wanneer deze reeds een goede referentie en knowhow heeft bewezen. Zij voelen empathie voor hun cliënten, en slachtoffers voelen zich veilig bij hen en begrepen.
De advocaten uit mijn netwerk zullen jou ook niet in eindeloze procedures storten, die hen alleen maar rijker maken, maar jou geen stap verder brengen.

Consultatie advocaat.

Wanneer je een advocaat uit mijn netwerk consulteert, dan betaal je hen het uurtarief dat zij hanteren. Een eerste gesprek is niet gratis. Nadien beslis jij of jouw dossier door deze raadsman wordt overgenomen. Een consultatie verbindt jou niet voor een verdere samenwerking. Narcisme België neemt enkel de rol van adviseur op.

Mijn netwerk is gespecialiseerd in alle rechtsdomeinen.
Voor elk dossier is er iemand die jou kan verder helpen.

  • Informatie voor slachtoffers die beroep moeten doen op een pro deo advocaat. Ik kan jou vertellen wat een pro deo advocaat zal kosten per bepaalde inkomensgrens, en of je hiervoor in aanmerking komt.
  • Samenwerking met advocaten gespecialiseerd in jeugdrecht. Wanneer het gaat om het behartigen van de belangen van de minderjarige zelf, dan moet het een jeugdadvocaat zijn die op de lijst van de Jeugdrechtbank staat. Hier heb ik ‘wel’ samenwerking met een kantoor die 2 jeugdadvocaten op de lijst heeft staan. (goede referentie)
  • In ‘burgerlijke zaken’, zoals uitspraken in beroep tegen vonnissen familierechtbank, heb ik een zeer goede referentie van een advocaat met een vergunning voor Hof van cassatie.
  • Wat betreft strafrechtelijke procedures werk ik ook hier samen met een zeer goed advocaat die het nodige getuigschrift heeft om procedures voor het Hof van cassatie uit te voeren.
  • Franstalige regio.
  • Referenties uit de Provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en Oost-Vlaanderen.
  • Voor narcisme op de werkvloer bied ik specialisten aan die advies verlenen in arbeid- en sociale zekerheidszaken, met inbegrip van internationale tewerkstelling. Zij zetten zich in voor zowel werknemer als werkgever.
  • Er staan op mijn lijst eveneens advocaten die te mijden zijn.

Consultatie voorbereiding rechtbank duurt 2 uur.

‘Scheidingsadvies en voorbereiding rechtbank’ wordt enkel via de consultatie en intake-gesprek van 2 uur besproken. Dit kan persoonlijk op mijn praktijk of online. Nadien kan je door mij verder begeleid worden voor de heling.
Referenties van advocaten worden niet via mail, noch via chat of telefoon doorgegeven. Voorbereiding rechtbank is een volledig dienstverlenend pakket. Opgelet: Er wordt maar 1 advocaat als referentie meegegeven. Dit zal iemand zijn die het beste bij jou en je zaak past.

Veel gestelde vragen.

Ik krijg regelmatig de aanvraag of ik de lijst van advocaten per mail wil opsturen. De reden waarom dit niet kan is, omdat je met een referentie alleen bitter weinig kan aanvangen. Het hangt van jouw persoonlijke situatie- en rechtsdomein af welke raadsman het beste bij jou past. Alleen een doortastend gesprek zal dit duidelijk maken. Met enkel een goede advocaat, zonder enige strategische voorbereiding, blijf je in dezelfde omgangspatronen met je ex vastzitten. Onderschat de 2 uur voorbereiding rechtbank niet die je hier meekrijgt. Helen en krachtig worden, daar gaat het in mijn begeleiding om. Jouw toekomstig raadsman verwacht trouwens van jou een adequate voorbereiding. Want op de rechtbank gaat het nu eenmaal over feiten en bewijzen en niet om uit de hand gelopen emotionele toestanden. Voorbereiding rechtbank is een volledig dienstverlenend pakket.

Wens je zo snel mogelijk een afspraak?

Vraag gerust naar mogelijke agenda opties.

Contact opnemen