Helende therapie voor persoonlijke groei en bescherming bij narcisme: tarieven en tijdsduur.

Iedereen bevindt zich in een bepaalde fase en in zowel de standaard consultatie als de verlengde sessie pakken we specifiek die fase aan. Dit heeft zich bewezen als een effectieve aanpak, waardoor je verzekerd bent van duidelijke en volledige antwoorden. Deze aanpak geeft je een gevoel van opluchting en stelt je in staat weloverwogen keuzes te maken. Afhankelijk van je hulpvraag verschaf ik essentiële inzichten die op dat moment cruciaal zijn.

Voor de meeste mensen is één gesprek voldoende om significante vooruitgang te boeken.

Indien gewenst kan er voor jou, als je verder wilt transformeren, een traject van enkele opvolggesprekken of workshops worden ingezet. De frequentie van deze gesprekken en de planning van de workshops stemmen we samen af, aangepast aan jouw behoeften en wensen.

Tarieven

Standaard Consultatie

De standaardconsultatie is met zorg ontworpen om diepgaande ondersteuning en inzichten te bieden voor een breed scala aan hulpvragen. Deze optie is gecreëerd als een toegankelijker alternatief voor de uitgebreidere, verlengde sessie, om zo meer mensen de kans te geven de hulp te ontvangen die ze nodig hebben, ongeacht hun budget.

De gespreksduur bedraagt 1 uur en 30 minuten, oftewel anderhalf uur.

Tarieven:

Particulier: € 196,67 (€ 34,13 btw 21% inclusief)

Ondernemer: € 196,67 + € 41,30 btw 21% = € 237,97

Deze factuur (ondernemer) is 100% fiscaal aftrekbaar. In de mededeling wordt vermeld: Bedrijfsconsulting/training. Houd er rekening mee dat er geen terugbetaling van de mutualiteit is.

Ondanks dat deze sessie korter is, garandeer ik een hoge kwaliteit van dienstverlening en richt ik me volledig op jouw specifieke behoeften en situatie.

Consultatie: verlengde sessie

Voor meer gecompliceerde vragen of situaties waar meer tijd nodig is om tot een gedegen oplossing of inzicht te komen, is er de verlengde sessie.

De gespreksduur bedraagt 2 uur en 15 minuten.

Tarieven:

Particulier: € 295 (€ 51,20 btw 21% inclusief)

Ondernemer: € 295 + € 61,95 btw 21% = € 356,95 

Deze factuur (ondernemer) is 100% fiscaal aftrekbaar. In de mededeling wordt “Bedrijfsconsulting/training” vermeld. Houd er rekening mee dat er geen terugbetaling van de mutualiteit is.

Ik begrijp dat niet iedereen de investering in een verlengde sessie kan doen, en daarom bied ik met de standaard consultatie een alternatief dat nog steeds grondige ondersteuning en waardevolle inzichten biedt.

In beide consultatievarianten is rechtbankadvies beschikbaar, evenals een referentie van een zeer betrokken pro deo advocaat voor elke regio, en zijn maximaal 2 personen toegestaan.

Betaling en Bevestiging van Afspraken:

Ik begrijp dat veel van mijn cliënten zich in een moeilijke periode bevinden. Ik bied daarom graag een veilige en respectvolle omgeving. Voorafgaande betaling van afspraken garandeert dat ik iedereen de benodigde tijd en aandacht kan geven. Dit helpt niet alleen om onverwachte annuleringen te voorkomen, maar vermindert ook het risico van onvoorziene afwezigheid. Zo kan ik ervoor zorgen dat ik iedereen effectief kan helpen.

Flexibiliteit in het Verzetten van Consultaties

Je hebt de mogelijkheid om tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak deze te verzetten. Er is een uitzonderlijke mogelijkheid om de afspraak kort voor de consultatie te verplaatsen. Raadpleeg hiervoor de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Germaanse Geneeskunde (GNM)

Het GNM gesprek biedt je de mogelijkheid om diepgaande inzichten te verkrijgen in de psychologie van jouw conflicten en trauma’s. Het verkrijgen van inzicht in de werking van het onderbewustzijn kan een sleutelrol spelen in je vooruitgang. Dit begrip stelt je in staat conflicten effectief op te lossen en bevordert het genezingsproces van je eigen ziekten.

Voordat we een GNM consultatie inplannen, vraag ik je om je casus in het contactformulier mee te sturen. Dit is om te verzekeren dat de casus binnen mijn expertisegebied ligt. Als dat niet het geval is, zal ik dat eerlijk met je delen en wordt er geen consultatie gepland.

‘De Germaanse Nieuwe Geneeskunde is niet alleen een nieuw paradigma in de geneeskunde, maar ook een nieuwe bewustzijn. Het is het besef dat ons organisme een onuitputtelijke creativiteit bezit en opmerkelijke zelf genezende capaciteiten. Het is de erkenning dat elke lichaamscel uitgerust is met een biologische wijsheid, die wij met alle levende wezens delen’

Mijn cliënten worden geholpen, daar waar ze de hulp nodig hebben

• Een unieke aanpak die aanzienlijk verschilt van die van een psycholoog

Authentieke en persoonlijke aanpak met diepgaande expertise en kennis van de ware dynamiek

Voortdurende bijscholing over de meest recente inzichten

• Ik ben niet alleen gespecialiseerd in narcisme, maar ook in andere persoonlijkheidsstoornissen en diverse stoornissen en aandoeningen

Inspirerende transformatie en jouw hoogste potentieel

Holistische benadering: Kindertijd, Ziel, Psyche, Hersenen en Lichaam

Buitenzintuiglijke waarnemingen: Het onverklaarbare: mijn zoektocht naar bewijs van de geestenwereld

• Germaanse geneeskunde: Behoud van de Germaanse Geneeskunde: Integriteit en Zuiverheid van deze Revolutionaire Geneeskundige Wetenschap

Professionele therapie voor diverse levensuitdagingen en persoonlijke groei

Voor diverse levenssituaties en behoeften kun je bij mij terecht. Of je nu worstelt met emotioneel misbruik, narcisme of andere uitdagingen, ik bied professionele en effectieve therapie om je te helpen groeien en helen, zodat je je leven volledig kunt leven.

Hoe wordt mijn therapie ingevuld?

Tijdens het gesprek bespreken we verschillende aspecten van jouw persoonlijke ontwikkeling, waaronder:

Heling, kracht, coaching, strategie en structuur

• Hoe inzicht in de werking van het onderbewustzijn en het bewustzijn een sleutelrol kan spelen in je vooruitgang.

• Unieke inzichten, strategieën en opvoedkundige ondersteuning voor jou en jouw gezin

Parallel ouderschap: ondersteuning bij ex-partners met persoonlijkheidsstoornissen

Rechtbankadvies en doorverwijzing naar een advocaat gespecialiseerd in narcisme, borderline en andere gerelateerde zaken

• Lichamelijke welzijn en de gevolgen van roofbouw op jouw lichaam

• Foto analyse, je brengt foto’s mee van de betrokkenen

Samen op zoek naar antwoorden en oplossingen voor jouw moeilijke levensperiode

Samen zoeken we naar antwoorden en oplossingen voor jouw moeilijke levensperiode. Daarbij help ik je om de sluier van blinde stukken en valkuilen op te lichten, en deel ik mijn kennis en ervaring met jou. Bovendien bied ik inzicht in jouw specifieke werkpunten, om zo een gepersonaliseerde aanpak te creëren die aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Begrijpen van trauma en verdedigingsmechanismen voor bescherming van jezelf en jouw kinderen

Dankzij mijn ervaring, inclusief mijn persoonlijke ervaring met misbruik en transformatie kan ik je beter begrijpen en helpen bij het begrijpen van jouw trauma en het bijbehorende verdedigingsmechanisme. (lees hier meer over in mijn biografieOver Constantia. Wie ben ik?  Tijdens ons gesprek zal ik inzichten delen over dit diepgaande mechanisme, zodat je het gedrag van jezelf en anderen beter kunt begrijpen. Bovendien leer je op een strategische en rationele manier te reageren, zodat je jezelf en jouw kinderen beter kunt beschermen.

Advocaat gespecialiseerd in narcisme en borderline

Ben je op zoek naar een betrouwbare advocaat? Iemand die echt om jou geeft en vijf sterren verdient? We weten allemaal dat het kiezen van een goede advocaat een risicovolle onderneming kan zijn. In mijn praktijk krijg ik helaas vaak mensen over de vloer die pas aankloppen wanneer het kwaad al is geschied.

Het is geen geheim dat sommige advocaten graag een lang bemiddelingsproces ingaan, omdat dit hen een vast inkomen verzekert. Zoals in elk beroep zijn er ook in de advocatuur minder betrouwbare figuren te vinden.

Bij Narcisme België hoeft je ex niet per se een misbruiker te zijn om te kunnen rekenen op een betrouwbare advocaat. De advocaten uit mijn netwerk werken al jaren met mij samen, en ik ken hun kwaliteiten. Je hoeft hen dus niet op de proef te stellen.

Naast een verwijzing naar een advocaat uit mijn netwerk, bied ik ook scheidingsadvies en voorbereiding op de rechtbank aan. Er zijn altijd uitdagingen. De persoon met wie je ooit getrouwd was, kan plots veranderen en je niets meer gunnen.

Denk aan omgangsregelingen voor de kinderen, de verdeling van bezittingen of zelfs een vennootschap of erfenis. Wat is de beste aanpak: bemiddelen of niet?

Kom je in aanmerking voor een pro-deo advocaat? Dit betekent dat je recht hebt op een gratis advocaat gedurende je hele gerechtelijke procedure. Helaas zijn veel pro-deo advocaten niet erg gemotiveerd of betrokken. Maar er zijn uitzonderingen: advocaten die met hart en ziel werken, of je nu betaalt of niet. Mijn pro-deo advocaten zijn van dat kaliber.

Vraag gerust naar de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een pro-deo advocaat.

Advies bij twijfel over narcisme bij jezelf?

Hoewel ik geen gecertificeerde psychodiagnosticus ben, bezit ik een schat aan kennis en ervaring op het gebied van persoonlijkheidsstoornissen. Mijn expertise stelt me in staat diepgaand inzicht te bieden in de oorsprong van de 10 persoonlijkheidsstoornissen en hun bijbehorende copingmechanismen en patronen.

Hoewel ik geen officiële diagnoses mag stellen, kan ik wel waardevolle inzichten en begeleiding bieden. En ik kijk verder dan alleen narcisme; ik hou rekening met de mogelijkheid van comorbiditeit met andere aandoeningen.

Samen kunnen we onderzoeken hoe je hiermee kunt omgaan om zo te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

Rechtbank

Reviews

Afspraken zijn mogelijk op elke werkdag en op zaterdag en zondag.

Heb je snelle hulp nodig? Het gesprek start altijd om 10:00 uur of om 14:00 uur.

Contact opnemen