Consultatie.

Een eerste gesprek duurt anderhalf uur. (intakegesprek) 180 euro voor 1 persoon. Per extra persoon 20 euro.

Uurtarief voor verdere begeleiding aan 120 euro. Per extra persoon 10 euro.

Wanneer een intake gesprek financieel moeilijk overbrugbaar is dan kunnen we per uur de begeleiding opstarten.  

Relatietherapie wordt per uur bekeken: Het intakegesprek is hier niet van toepassing.

Afspraken op:

Weekdagen: start 9u. 10u. 12u.

Zaterdag en zondag: Start 9u. 10u. en 12u.

Geen late namiddag of avondconsultaties. 

Wegens deontologische redenen wordt het gesprek niet opgenomen.

Opgelet er zal een wachttijd zijn, maar ik doe steeds mijn uiterste best om zo snel mogelijk te helpen. Vraag naar een agendavoorstel.

Ondernemingsfactuur.

Wenst u een ondernemingsfactuur? Dit moet dan wel op de dag van de overschrijving kenbaar gemaakt worden. Diezelfde dag worden jouw bedrijfsgegevens doorgegeven. Als dit niet gebeurt dan is het niet meer mogelijk om nog een factuur af te leveren. De reden hiervoor is dat wij voor ons beroep een ontvangstenboek per dagdeel moeten bijhouden. Facturen worden hierin niet vermeld. Het dagboek wordt per dagdeel afgesloten. Daarom deze beperking.

(Geen mutualiteit tegemoetkoming)

Wat biedt dit intakegesprek jou en hoe verloopt het?

Je kan mijn begeleiding niet vergelijken met de reguliere geestelijke gezondheidszorg. Door de jarenlange ervaring, onafgebroken zelfstudie en gerichte expertise ga je hier veel sneller en compacter vooruit. Dit gesprek biedt jou de inzichten waar je al heel lang naar op zoek bent. Ik stel vast dat de personen die mijn hulp inroepen soms na maanden- of jarenlange therapie bij een psycholoog of andere type therapeut nog steeds vastzitten met hun heling en geen stap verder geraakt zijn. Hier wel.

Door de ervaring en expertise zie ik heel snel de verbanden. Besef dat er in deze problematiek voor jou nog vele blinde vlekken en valkuilen zijn. En net daarom is de situatie zo geëvolueerd en geëscaleerd. Er kunnen verschillende oorzaken zijn die jou in het verdriet houden of waardoor je misschien nieuwe misbruikers of toxische personen aantrekt. Aan de hand van gerichte vragen kan ik meteen naar de rode draad van het waarom. Je zal pas kunnen helen als je concreet aan de oorzaak werkt. Voor mij is randinformatie overbodig om tot het waarom te kunnen komen van jouw werkpunten. Wees gerust, je zal jouw verhaal wel kunnen brengen, maar dan heel compact.

Jouw situatie wordt hier helemaal ontward en ontrafeld.

Tijdens het intakegesprek krijg jij inzichten, tools, hulpmiddelen en strategieën mee.
Je leert dingen bij die volledig nieuw voor je zijn, die je nog nooit ergens las. Je voelt je gehoord en begrepen.

De personen die ik begeleid laten vaak horen dat ze hier de laatste puzzelstukken vonden en echt werden geholpen. Dat ik hun leven heb veranderd. Na ons gesprek is er een enorm gevoel van opluchting. Het leven ziet er voortaan helemaal anders uit. Zij verlaten de praktijk met handvaten en herwonnen kracht. Zo kunnen zij eindelijk de volgende fase in hun leven aanvatten.

Op het einde van het intakegesprek ken jij je specifieke werkpunten die moeten worden aangepakt. Deze werkpunten zijn voor iedereen anders en uniek.

Dit werk kan ik vanwege de sterke energetische intensiteit niet langer dan 3 uur per dag uitvoeren. Allemaal verdienen jullie mijn volledige kracht en mijn sterke zuivere energie. Na de consultaties herbron ik voor de volgende dag. Vroeg naar bed, een goede rust en een gezonde leefstijl. Onderschat het niet. Dit is niet gewoon wat babbelen, maar volledig in jouw en mijn energie gaan. Zoeken, voelen, weten, verbanden leggen, strategie en werkpunten bepalen, enzovoorts. Om te kunnen voldoen aan de vele aanvragen wordt er dagelijks consultatie gehouden. Elke werkdag en iedere zaterdag en zondag.

Voorbereiding consultatie?

Een ‘compacte’ schets van jouw verhaal/situatie bij de consultatieaanvraag (contactformulier) is steeds welkom.

Foto’s op je gsm klaarzetten van de betrokkenen mag altijd. Zonder zonnebril. Duidelijk de ogen zichtbaar. Zonder al te felle grimassen in de pose.

Verdere begeleiding?

Na het intakegesprek stel ik verdere begeleiding voor. Beslis je om verder te werken aan jouw heling, dan gaan we aan de hand van jouw specifieke en unieke werkpunten per uur verder.

Hoelang de begeleiding zal duren is voor iedereen anders. Jij bepaalt het ritme.

Diagnostiek.

Wettelijk ben ik niet bevoegd om een diagnose op te stellen, maar ik bind er zeker mijn kennis aan vast. Zo ga ik er bij voorbaat nooit zomaar vanuit dat de persoon in kwestie een persoonlijkheidsstoornis heeft. De situatie wordt met expertise benaderd. Er kan zoveel meer aan de hand zijn dan alleen maar narcisme. Ik praat niemand naar de mond en dit wordt ook steeds gewaardeerd.

Verslag gewenst?

Standaard wordt er nooit een verslag opgemaakt. Om welke reden ook kan het zijn dat er een verslag wordt gevraagd. Dit moet eerst besproken worden. De inhoud van het gewenste verslag wordt enkel via consultatie overlegd. Het tarief is afhankelijk van de opmaak van het verslag. Vanwege deontologische redenen wordt er niet altijd ingegaan op de vraag van een verslag.

Kort kennismakingsgesprek? 

Zelden wordt dit gevraagd en ik raad het ook af. Wanneer alle teksten en reviews op mijn website nog steeds niet voldoende zijn om jou over de streep te trekken om een intakegesprek vast te leggen, dan gaat een kort telefoongesprek jou ook niet helpen. Het is niet aan mij om jou via een vrijblijvend gesprek te moeten overtuigen. Mijn geïnvesteerde energie zal steeds worden aangerekend en buiten consultatie wordt niet vrijblijvend in het verhaal gegaan.

Duur: 15 minuten telefonisch.

Tarief: 40 euro. Hierin begrepen zit de administratieve kost van het voorafgaande ‘heen en weer’ mailcontact. Het opmaken van de overschrijving. Het gesprek zelf.

Drank en versnaperingen tijdens de consultatie.

Opgelet: Meegebrachte voeding wordt in de praktijkkamer niet toegestaan. Huisdieren ook niet.

Roken.

Rond het gebouw of op straat voor de woning niet toegestaan, eveneens uit respect voor de buren- en omgeving.

Zou je graag een consultatie reserveren?

Er is een wachttijd, maar ik doe mijn uiterste best om jou zo snel mogelijk verder te helpen.

Contact opnemen