Consultatie.

Het intakegesprek duurt 3 uur.
Daarna maak jij de vrije ongebonden keuze om door mij verder begeleid te worden.

Wat biedt deze consultatie jou?

Tijdens dit 3 uur durende gesprek krijg jij een overvloed aan inzichten en strategieën mee.
Je leert dingen bij die volledig nieuw voor je zijn. Je voelt je gehoord en begrepen. Eindelijk krijg je de antwoorden waar je al heel lang naar op zoek bent. De personen die ik begeleid laten vaak horen dat ze bij mij de laatste puzzelstukken vonden.
Het geeft hen een gevoel van opluchting. Zij vinden rust en daarna voelen zij nieuwe kracht en sterkte om de volgende fase in hun leven aan te vatten.

In welke situatie jij je ook mag bevinden. Wanneer het over narcisme gaat, dan kan ik jou altijd zeker verder helpen.

Het gesprek is interactief. Jij bent vrij om jouw verhaal ergens te starten, en tussendoor stel ik de nodige vragen, zodat ik meteen daartegenover de juiste inzichten kan schetsen. Ik ga op zoek naar de rode draad in het verhaal.
Ik noteer alles op het whiteboard achter mij en je maakt foto’s van deze notities, zodat je nadien thuis de consultatie kan overlopen.
Heb je de mogelijkheid niet om foto’s te maken, dan doe ik dat graag voor jou en mail ik deze nadien naar je door.

Diagnostiek.

Als ervaringsdeskundige mag ik officieel geen diagnose stellen. Maar ik bind er zeker mijn persoonlijke kennis aan vast. Zo ga ik er bij voorbaat nooit zomaar vanuit dat de persoon met zekerheid een cluster B profiel heeft. Ik luister onpartijdig naar het verhaal.
En heel af en toe zijn er soms toch nog enkelen die mijn praktijk verlaten, die van mij te horen krijgen dat ik bij de persoon uit het verhaal, de typische narcistische misbruikdynamiek niet terug zie. Uiteraard heeft deze persoon wel issues, want anders gaat men niet op zoek naar inzichten. Maar als ik geen cluster B persoonlijkheidsstoornis zie doorschemeren, dan zeg ik dat ook. Ik praat niemand naar de mond en dit wordt ook steeds gewaardeerd.

Wat breng je mee?

Maak je geen zorgen over wat je allemaal moet meebrengen. Je bent hier echt vrij in.
Uit ervaring weet ik dat je ook ‘zonder lijstje’ en stapels voorbereiding eveneens met alle nodige antwoorden naar huis gaat. Foto’s van de betrokkenen zijn wel altijd welkom.

Tarieven consultatie.

Het standaardtarief komt op 60 euro per uur. (Voor opvolging begeleiding en losse vraagstellingen)
Vanaf 3 uur gesprek is er een vaste korting. Dan komt het op 50 euro per uur.

Het intakegesprek van 3 uur komt op 150 euro voor 1 persoon. Indien je ter plaatse op de praktijk op het einde van het gesprek extra tijd wil bijnemen, dan kan dit als de agenda het toelaat.

Meerdere personen per consultatie op de praktijk?

Breng je meerdere personen mee? Dan komt er een forfait bij van 20 euro per persoon per consultatie. Ook bij relatietherapie. Bij de reservatie vermelden. Deze forfait wordt enkel aangerekend bij een gesprek vanaf het 2e uur.

Meerdere personen per consultatie online.

Bij onlineconsultaties vervalt het forfait voor meerdere personen en zijn er tot maximum 3 personen in het gesprek toegelaten die kunnen inloggen op de Whereby link.

Afspraken zijn eveneens mogelijk ’s avonds en op zaterdag en zondag. Dan zijn er minder files, zeker als je ver moet rijden. Ook handig voor als je tijdens de week moet werken.

Annulatie van een consultatie? Of een factuur gewenst? Lees de algemene voorwaarden. https://narcismebelgie.be/algemene-voorwaarden/

Drank en versnaperingen tijdens de consultatie.
Zijn in de prijs inbegrepen.

Koude en warme dranken.
Spa blauw.
Spa rood.
Cola.
Tonissteiner orange.
Koffie.
Thee.

Versnaperingen:
Delacre Tea Time. Een gevarieerd assortiment vol overheerlijke koekjes.

Opgelet: Meegebrachte voeding wordt in de praktijkkamer niet toegestaan. Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Zou je graag een consultatie reserveren?

Er is een wachttijd, maar ik doe mijn uiterste best om jou zo snel mogelijk verder te helpen.

Contact opnemen