Helende therapie voor persoonlijke groei en bescherming bij narcisme: werkwijze, tarieven en tijdsduur van het adviesgesprek

Om de tijd van ons uitgebreide adviesgesprek zo effectief mogelijk te gebruiken, stuur je voor onze ontmoeting je verhaal, maximaal 700 woorden en 4 foto’s. Door de foto’s kan ik alvast een indruk krijgen van de personen in jouw verhaal. Met je verhaal werk ik vooraf aan de analyse van jouw situatie. Zo halen we het maximum uit ons gesprek. Zodra het gesprek is vastgelegd, zal ik je instructies sturen voor je verhaal.

Om beter te begrijpen hoe ik het gevoel van foto’s interpreteer en gebruik in mijn consultaties, verwijs ik je graag naar mijn artikel Het onverklaarbare: mijn zoektocht naar bewijs van de geestenwereld, waarin ik dit concept uitgebreid toelicht.

Het adviesgesprek staat open voor maximaal 2 personen en biedt al veel hulp.

De reden waarom mijn tarief iets hoger ligt, is dat je bij mij kunt rekenen op de expertise van een ervaren professional. Daarnaast zorg ik voor een uitgebreide voorbereiding en een langer gesprek, waardoor je in één afspraak hetzelfde resultaat behaalt als in meerdere gesprekken bij andere therapeuten. Ik streef ernaar om je de best mogelijke service te bieden en ben ervan overtuigd dat de investering in mijn dienstverlening zichzelf terugverdient.

Waarom kiezen voor mijn helende therapie?

Mijn helende therapie verschilt wezenlijk van de reguliere geestelijke gezondheidszorg. Enkele redenen hiervoor zijn:

• Een unieke aanpak die aanzienlijk verschilt van die van een psycholoog

Grondige voorbereiding voor een effectiever adviesgesprek

Authentieke en persoonlijke aanpak met expertise

Voortdurende bijscholing voor de meest recente inzichten

• Ik ben niet alleen gespecialiseerd in narcisme, maar ook in andere persoonlijkheidsstoornissen en diverse stoornissen en aandoeningen

Inspirerende transformatie en hoogste potentieel

Holistische benadering: Kindertijd, Ziel, Psyche, Hersenen en Lichaam

Buitenzintuiglijke waarnemingen en het belang van foto’s in mijn werkwijze

Professionele therapie voor diverse levensuitdagingen en persoonlijke groei

Voor diverse levenssituaties en behoeften kun je bij mij terecht. Of je nu worstelt met emotioneel misbruik, narcisme of andere uitdagingen, ik bied professionele en effectieve therapie om je te helpen groeien en helen, zodat je je leven volledig kunt leven.

Hoe wordt mijn therapie ingevuld?

Tijdens het uitgebreide adviesgesprek bespreken we verschillende aspecten van jouw persoonlijke ontwikkeling, waaronder:

Heling, kracht, coaching, strategie en structuur

• Unieke inzichten, strategieën en opvoedkundige ondersteuning voor jou en jouw gezin

Parallel ouderschap: ondersteuning bij ex-partners met persoonlijkheidsstoornissen

Rechtbankadvies en doorverwijzing naar een advocaat gespecialiseerd in narcisme, borderline en andere gerelateerde zaken

Samen op zoek naar antwoorden en oplossingen voor jouw moeilijke levensperiode

Samen zoeken we naar antwoorden en oplossingen voor jouw moeilijke levensperiode. Daarbij help ik je om de sluier van blinde stukken en valkuilen op te lichten, en deel ik mijn kennis en ervaring met jou. Bovendien bied ik inzicht in jouw specifieke werkpunten, om zo een gepersonaliseerde aanpak te creëren die aansluit bij jouw specifieke behoeften en doelen.

Begrijpen van trauma en verdedigingsmechanismen voor bescherming van jezelf en jouw kinderen

Dankzij mijn ervaring, inclusief mijn persoonlijke ervaring met misbruik en transformatie (lees hier meer over in mijn biografie), kan ik je beter begrijpen en helpen bij het begrijpen van jouw trauma en het bijbehorende verdedigingsmechanisme. Tijdens ons gesprek zal ik inzichten delen over dit mechanisme, zodat je het gedrag van anderen beter kunt begrijpen. Bovendien leer je op een strategische en rationele manier te reageren, zodat je jezelf en jouw kinderen beter kunt beschermen.

Advies bij twijfel over narcisme bij jezelf

Ik bied ook inzichten en begeleiding voor mensen die twijfelen of ze narcistisch zijn. Samen kunnen we onderzoeken hoe je hiermee kunt omgaan om zo te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Tarieven en tijdsduur

Uitgebreide Adviesgesprek:

Gespreksduur: 1 uur en 45 minuten. Mijn voorbereiding vooraf: 30 minuten (1 uur en 45 minuten gesprek + 30 minuten voorbereiding).

Tarieven:

Particulier: € 295

Ondernemer: € 295 + € 61,95 btw 21% = € 356,95

Deze factuur is 100% fiscaal aftrekbaar. In de mededeling wordt “Bedrijfsconsulting/training” vermeld. Houd er rekening mee dat er geen terugbetaling van de mutualiteit is. De betaling voor de consultatie dient vooraf te worden voldaan.

Cliënten die kiezen voor het uitgebreide adviesgesprek:

Na het uitgebreide adviesgesprek kan de beknopte consultatie dienen als een effectieve therapie om verder te helen. Cliënten die behoefte hebben aan aanvullende ondersteuning na het initiële uitgebreide adviesgesprek kunnen kiezen voor één of meerdere beknopte consultaties. Deze sessies zijn speciaal ontworpen om je te begeleiden en te ondersteunen bij het verwerken en omgaan met de uitdagingen die je tegenkomt op jouw helingsreis.

Beknopte consultatie: uitsluitend beschikbaar als online consult (mogelijkheid voor meerdere gesprekken)

Deze optie biedt ook snelle hulp zonder voorbereiding en zonder foto’s en kan uitsluitend ingezet worden om dringende vragen te beantwoorden.

Voor cliënten die behoefte hebben aan meerdere gesprekken, kunnen aanvullende beknopte consultaties, die tevens als opvolgtherapie kunnen dienen, worden geboekt.

Gespreksduur: 1 uur.

Tarieven:

Particulier: € 150

Ondernemer: € 150 + € 31,50 btw 21% = € 181,50

Deze factuur is 100% fiscaal aftrekbaar. In de mededeling wordt vermeld: Bedrijfsconsulting/training. Houd er rekening mee dat er geen terugbetaling van de mutualiteit is. Betaling voor de consultatie dient vooraf te worden voldaan.

 

Reviews

Algemene voorwaarden

Rechtbank

Zou je graag een consultatie reserveren?

Er is een wachttijd, maar ik doe mijn uiterste best om jou zo snel mogelijk verder te helpen.

Contact opnemen