Diensten

Alle broodnodige hulp onder 1 dak. Als hulpverlener bied ik een hele ruime steun aan oplossingen en dienstverleningen, die voor slachtoffers van mentaal- en lichamelijk misbruik, onmisbaar zijn. Enkel de wetenschap dat jouw partner een narcist(e) is, voldoet niet. Want je zoekt naar antwoorden, die je van de narcist(e) nooit zal krijgen. Hier vind je de inzichten waar je naar op zoek bent. Uniek in België.

Wenst u een afspraak?

Heeft u vragen over narcisme? Hebt u het gevoel dat u dat u te maken heeft met een narcist in uw relatie of op de werkvloer?

Neem contact op

Consultatie

Tijdens dit advies gesprek krijg jij een overvloed aan inzichten en strategieën mee. Je leert dingen bij die volledig nieuw voor je zijn. Je voelt je gehoord en begrepen. Eindelijk krijg je de antwoorden waar je al een hele tijd op zoek naar bent. De personen die ik begeleid laten vaak horen dat ze bij mij de laatste puzzelstukken vonden. Het geeft hun een gevoel van opluchting. Zij vinden rust en daarna voelen zij nieuwe kracht om de volgende fase in hun leven aan te vatten.

Lees verder

Online consultatie

Uit onderzoek is gebleken dat sessies via beeld even effectief zijn als sessies op de praktijk. Mijn cliënten bevestigen dit telkens weer. Beeldbellen zorgt ervoor dat we met elkaar kunnen communiceren via een beeldscherm. Het is persoonlijker dan bellen en met behoud van lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen. Met een paar muisklikken zijn we meteen in direct contact.

Lees verder

Rechtbank

Je hebt echt wel een advocaat nodig met kennis van narcisme. Want alleen met een adequate en goed geïnformeerde raadsman heb je veel meer kans op slagen. Het kan niet zijn dat jij eerst nog je advocaat moet gaan overtuigen van jouw ex zijn zieke mentale spelletjes. Gedurende de praktijkjaren heb ik een mooi netwerk van topadvocaten, met ervaring in narcisme uitgebouwd.

Lees verder

Relatie analyse

In een relatie met een narcist(e)? Voor iedereen ligt de betekenis van een goede relatie anders. Maar wanneer je een relatie hebt met iemand die een cluster B persoonlijkheidsstoornis heeft, wordt dit op termijn onhoudbaar en onomkeerbaar. Als deze partner geen zelfinzichten toont en geen verantwoordelijkheid neemt voor eigen gedrag, ga je er volledig onderdoor en word je ziek. Wanneer deze partner steeds alles blijft afschuiven naar de andere, dan wordt deze relatie finaal onmogelijk.

Lees verder

Stapsteen transformatie

Er is steeds een causale en reactieve verbinding tussen onze kindertijd, de ziel (metafysische), onze psyche, de hersenen en ons lichaam. Mijn coaching houdt focus op al deze verbindingen. Het ene staat nooit los van het andere.

Lees verder

Rouw therapie

De dood is niet het doven van het licht, maar het uitblazen van de lamp omdat de dag is aangebroken.

Lees verder

Narcistische ouder

Het innerlijke kind ontwikkelt en vormt zich in onze kindertijd. Men draagt dit kind voor altijd mee. De enige manier om dit kindje te troosten, is om er verbinding mee te maken. Dat jij de ouderrol in jezelf en voor jezelf voortaan gaat opnemen. Jij bent de enige die deze verbinding kan herstellen. Niet die ouder. Het is te laat en het is onmogelijk. Vanaf nu draag jij deze verantwoordelijkheid.

Lees verder

Coaching van kinderen

Bij emotioneel misbruik start de psyche en het brein een overlevingsprogramma op om met de gevolgen van het misbruik om te gaan. De identiteit wordt dan eerder gecreëerd vanuit trauma en kan niet ontwikkelen tot een gezond functionerend ego. Dit trauma heet CPTSS. (Complexe) Posttraumatische stressstoornis. De bewoording zegt het zelf. Trauma komende vanuit langdurige stresssituaties. Een kind dat opgroeit in een onveilig, vijandig klimaat zal zich gegijzeld voelen, en de gevolgen voor later zullen niet te overzien zijn. Het is onze plicht om deze kinderen op de juiste manier op te vangen en te begeleiden naar een gelukkige volwassene.

Lees verder

Narcisme op de werkvloer

Je staat niet alleen! Er is immens veel wat je kan doen. Ook jij hebt focus, inzichten en handvaten nodig. Ik stippel samen met jou een weg uit. Inzichten en strategie zijn primair om uit dit narcistisch labyrint te geraken. Er is samenwerking met topadvocaten in arbeidsrecht. Je gaat hier gesterkt en met een plan naar buiten! Ik kan eveneens ingezet worden als therapeut voor jouw heling.

Lees verder