Diensten

Als hulpverlener bied ik een breed scala aan oplossingen en diensten onder één dak, die onmisbaar zijn voor slachtoffers van mentaal en fysiek misbruik. Het is niet genoeg om alleen te weten dat je partner een narcist is; je zoekt naar antwoorden die je nooit van de narcist zult krijgen. Hier vind je de inzichten waar je naar op zoek bent, uniek in België.

Wenst u een afspraak?

Heeft u vragen over narcisme? Hebt u het gevoel dat u dat u te maken heeft met een narcist in uw relatie of op de werkvloer?

Neem contact op

Consultatie

Tijdens het adviesgesprek bied ik een schat aan nieuwe inzichten en strategieën die je mogelijk nog niet eerder hebt gehoord. Je zult je begrepen voelen en eindelijk de antwoorden krijgen waar je al een tijd naar zoekt. Veel van mijn cliënten geven aan dat ze bij mij de laatste puzzelstukjes vinden, wat hen een gevoel van opluchting en rust geeft. Hierdoor kunnen ze vol vertrouwen en met hernieuwde energie de volgende fase in hun leven ingaan.

Lees verder

Online consultatie

Onderzoek wijst uit dat sessies via beeld net zo effectief zijn als face-to-face sessies in de praktijk – een bevinding die mijn cliënten consistent bevestigen. Beeldbellen behoudt de nuances van lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen, waardoor het persoonlijker aanvoelt dan een standaard telefoongesprek. Met slechts enkele muisklikken zijn we direct met elkaar verbonden.

Lees verder

Rechtbank

Een deskundige en ervaren advocaat is essentieel voor succes in je zaak. Voorkom dat je eerst je advocaat moet overtuigen van de ongezonde mentale spelletjes van de tegenpartij. Door de jaren heen heb ik een uitstekend netwerk opgebouwd met betrouwbare advocaten die hun kwaliteit hebben bewezen.

Lees verder

Relatie analyse

Een relatie met iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis kan ondraaglijk en onomkeerbaar worden als je partner geen zelfinzicht toont of verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar gedrag. Voortdurende schuldtoewijzing kan leiden tot een onhoudbare relatie waarin je uiteindelijk onderdoor gaat.

Lees verder

Stapsteen transformatie

Ik bied praktische technieken en handvatten voor een gezonder en bevredigender leven, begeleid je bij het herprogrammeren van je onderbewustzijn en versterk de verbindingen tussen kindertijd, ziel, psyche, hersenen en lichaam. Ik help je jezelf te ontdekken en mentaal weerbaar te worden, met als doel verandering te realiseren door de juiste mindset en inzet, voortdurend evaluerend en ontwikkelend.

Lees verder

Narcistische ouder

Ontdek de invloed van narcistische ouders op de emotionele ontwikkeling van kinderen en leer hoe je de cyclus van narcistisch misbruik doorbreekt. Verdiep je in het herkennen van narcisme, het losmaken van een narcistische ouder en het omgaan met de schaduwkant. Verkrijg inzichten en handvatten voor heling en herstel.

Lees verder

Coaching van kinderen

Leer emotioneel misbruik bij kinderen herkennen, doorbreken en helen met coaching en therapie gericht op bewustzijn en emotionele weerbaarheid. Begrijp de impact van emotioneel en mentaal misbruik op de kinderontwikkeling en latere gevolgen, zoals problemen met gezonde relaties en PTSS. Ontdek hoe ouders onbedoeld emotioneel misbruik kunnen veroorzaken en hoe coaching kinderen versterkt met tools voor mentale en emotionele weerbaarheid.

Lees verder

Narcisme op de werkvloer

Als specialist in narcisme en pesterijen op de werkvloer ondersteun ik organisaties en individuen bij het herkennen en aanpakken van narcistisch gedrag. Met mijn expertise bevorderen we een veiligere, gezondere en productievere werkomgeving voor iedereen.

Lees verder