Diensten

Alle broodnodige hulp onder 1 dak. Als hulpverlener bied ik een hele ruime steun aan oplossingen en dienstverleningen, die voor slachtoffers van mentaal- en lichamelijk misbruik, onmisbaar zijn. Enkel de wetenschap dat jouw partner een narcist(e) is, voldoet niet. Want je zoekt naar antwoorden, die je van de narcist(e) nooit zal krijgen. Hier vind je de inzichten waar je naar op zoek bent. Uniek in België.

Wenst u een afspraak?

Heeft u vragen over narcisme? Hebt u het gevoel dat u dat u te maken heeft met een narcist in uw relatie of op de werkvloer?

Neem contact op

Consultatie

Tijdens dit 2 uur durende gesprek krijg jij een overvloed aan inzichten en strategieën mee. Je leert dingen bij die volledig nieuw voor je zijn. Je voelt je gehoord en begrepen. Eindelijk krijg je de antwoorden waar je al een hele tijd op zoek naar bent. De personen die ik begeleid laten vaak horen dat ze bij mij de laatste puzzelstukken vonden. Het geeft hun een gevoel van opluchting. Zij vinden rust en daarna voelen zij nieuwe kracht om de volgende fase aan te vatten.

Lees verder

Online consultatie

Uit onderzoek is gebleken dat sessies via beeld even effectief zijn als sessies op de praktijk. Mijn cliënten bevestigen dit telkens weer. Beeldbellen zorgt ervoor dat we met elkaar kunnen communiceren via een beeldscherm. Het is persoonlijker dan bellen en met behoud van lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen. Met een paar muisklikken zijn we meteen in direct contact.

Lees verder

Rechtbank

Je hebt echt wel een advocaat nodig met kennis van narcisme. Want alleen met een adequate en goed geïnformeerde raadsman heb je veel meer kans op slagen. Het kan niet zijn dat jij eerst nog je advocaat moet gaan overtuigen van jouw ex zijn zieke mentale spelletjes. Gedurende de praktijkjaren heb ik een mooi netwerk van topadvocaten, met ervaring in narcisme uitgebouwd.

Lees verder

Mentale weerbaarheid

Cognitieve gedragstherapie bestaat uit een combinatie van ‘cognitieve therapie en gedragstherapie’. Het denken heeft een volledige invloed op ons gevoelsleven. Bij mijn therapie staat het denkgedrag centraal. Want je denken stuurt verder jouw handelingen aan. En jouw handelingen bepalen de uitkomst van jouw leven. Het heden en jouw toekomst.

Lees verder

Relatietherapie

In een relatie met een narcist(e)? Voor iedereen ligt de betekenis van een goede relatie anders. Maar wanneer je een relatie hebt met iemand die een cluster B persoonlijkheidsstoornis heeft, wordt dit op termijn onhoudbaar en onomkeerbaar. Als deze partner geen zelfinzichten toont en geen verantwoordelijkheid neemt voor eigen gedrag, ga je er volledig onderdoor en word je ziek. Wanneer deze partner steeds alles blijft afschuiven naar de andere, dan wordt deze relatie finaal onmogelijk.

Lees verder

Narcisme op de werkvloer

Je staat niet alleen! Er is veel dat je kan doen. Iedereen op de werkvloer kan hier terecht. Je hebt focus, inzichten en handvaten nodig. Ik stippel samen met jou een weg uit. Inzichten en strategie zijn primair om uit deze pathologische doolhof te geraken. Ik werk o.a. samen met topadvocaten in arbeidsrecht. Je gaat hier gesterkt met een plan naar buiten.

Lees verder

HSP België

Wat je nu over HSP gaat lezen, zal je niet gauw ergens anders terugvinden. Ik heb mijn persoonlijke visie hierover en kan dus niet over de ganse lijn akkoord gaan met wat er over HSP wordt geschreven. Deze auteurs missen de ware essentie van HSP. Dit is een grote kans gemist. Want onze hoog sensitieve persoonlijkheid komt met een zeer waardevolle les op ons pad.

Lees verder