Algemene voorwaarden

Door gebruik te maken van deze website ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Mocht u vragen hebben over deze voorwaarden, over onze diensten of heeft u een algemene vraag? Aarzel niet contact op te nemen, wij helpen u zo snel als mogelijk verder.

Algemene voorwaarden

Online consultaties en voorafbetaling.

Afstandsgesprekken worden meteen bij de reservatie overgeschreven. Bij ontvangst bewijs van de betaling wordt de afspraak geregistreerd en op de agenda gezet.

 

Bewijs van deze overschrijving.

Een schermafbeelding van de betaling wordt meteen na de overschrijving doorgestuurd. Dit mag via mail of sms.

 

Start online consultatie.

De online consultatie start stipt en de betaalde tijd begint vanaf dan te lopen.

 

Annulatie van de online consultatie.

Enkel bij ziekte is het mogelijk om de afspraak te verschuiven. Maar wel onder deze volgende voorwaarden. Dat de consultatie vóór het startuur wordt geannuleerd. Dit moet schriftelijk gemeld worden via mail of sms. En alleen met een geldig doktersbewijs wordt de afspraak naar een latere datum verschoven. Vanwege boekhoudkundige redenen wordt er geen geld teruggestort.

 

Annulatie van de online consulatie van mijnentwege.

Wanneer ik zelf ziek zou zijn of als door omstandigheden de consultatie op het geplande tijdstip niet zou kunnen doorgaan. Dan plannen we zo snel mogelijk een nieuwe afspraak in.

 

Wifi, beeld en geluid voor de online consultatie.

Via Skype, Zoom of Messenger.

 

Technische problemen bij de start van de online consultatie.

Wees voordat u een online consultatie reserveert eerst zeker welke communicatiemogelijkheden uw pc aankan. Gelieve voor het van start gaan met de online consultatie te testen of webcam en audio wel werkt. Zo sluiten we uit dat we bij de start van de online consultatie kostbare tijd verliezen. Wanneer er toch onverwachte technische problemen zouden rijzen, waar u zelf geen vat op heeft, dan zal de tijd worden verschoven. Zodat u geen betaalde consultatietijd moet verliezen.

 

Technische problemen van mijnentwege tijdens de online consultatie.

Het spreekt voor zich dat wanneer het technische probleem aan mijn kant ligt, de tijd zal verschoven worden. Zodat u geen betaalde consultatietijd moet verliezen. Ik ben hier zeer rechtvaardig en correct in.

 

Onlineconsultatiegesprek (intake) van 2 uur.

Webcam aanbevolen.

 

Onlineconsultatiegesprek van 1 uur.

Kan enkel met geluid. Webcam staat vrij.

 

Praktijkconsultaties.

 

Annulatie van een 1 uur durende praktijkconsultatie.

Wilt u deze afspraak annuleren, dan moet u dat in principe ‘tijdig’ doen zodat ik als dienstverlener nog een andere afspraak kan inboeken op het ‘verloren gegane’ uur. Uiterlijk 24 uur voor de afspraak moet deze ten laatste geannuleerd worden.

 

Annulatie van een 2 uur durende praktijkconsultatie.

Wilt u deze afspraak annuleren, dan moet u dat in principe ‘tijdig’ doen zodat ik als dienstverlener nog een andere afspraak kan inboeken op het ‘verloren gegane’ uur. Uiterlijk 48 uur voor de afspraak moet deze ten laatste geannuleerd worden.

 

Annulatie van een 3 uur durende praktijkconsultatie.

Wilt u deze afspraak annuleren, dan moet u dat in principe ‘tijdig’ doen zodat ik als dienstverlener nog een andere afspraak kan inboeken op het ‘verloren gegane’ uur. Uiterlijk 48 uur voor de afspraak moet deze ten laatste geannuleerd worden.

 

Schadevergoeding bij een niet tijdige annulatie van een 1 uur durende praktijkconsultatie.

Er wordt 60 euro verlies aangerekend. Meteen betaalbaar. Het rekeningnummer zal worden medegedeeld. Bij niet betaling zal dit doorgegeven worden aan een incassobureau. De e-mails of sms’n gelden als bewijs.

 

Schadevergoeding bij een niet tijdige annulatie van een 2 uur durende praktijkconsultatie.

Er wordt 120 euro verlies aangerekend. Meteen betaalbaar. Het rekeningnummer zal worden medegedeeld. Bij niet betaling zal dit doorgegeven worden aan een incassobureau. De e-mails of sms’n gelden als bewijs.

 

Schadevergoeding bij een niet tijdige annulatie van een 3 uur durende praktijkconsultatie.

Er wordt 180 euro verlies aangerekend. Meteen betaalbaar. Het rekeningnummer zal worden medegedeeld. Bij niet betaling zal dit doorgegeven worden aan een incassobureau. De e-mails of sms’n gelden als bewijs.

 

Factuur.

Wenst u een factuur? Dit kan zeker. Dit moet dan wel op de dag van de consultatie zelf kenbaar gemaakt worden. Diezelfde dag moeten de bedrijfsgegevens worden doorgegeven. Als dit niet gebeurt dan is het niet meer mogelijk om nog een factuur af te leveren. De reden hiervoor is dat wij voor ons beroep een ontvangstenboek per dagdeel moeten bijhouden. Facturen worden hierin niet vermeld. Het dagboek wordt per dagdeel afgesloten. Daarom deze beperking.

 

Factuur en betaling.

Consultaties op de praktijk worden net zoals bij particulieren meteen na het gesprek afgerekend. De factuur wordt binnen de 5 werkdagen opgestuurd.

 

Betaling consultatie particulier.

Consultaties op de praktijk worden meteen na het gesprek afgerekend.

 

Betalingswijze van de praktijkconsultatie gebeurt cash.

Er is nog geen bankcontact op de praktijk.

 

Opname van het gesprek op audio- en of video.

Dit is volgens de wet van de privacy niet toegestaan en het zal wettelijk vervolgd worden indien dit toch zou worden vastgesteld.

 

Dank voor uw begrip. Het kan altijd voorvallen dat er iets gebeurt. Maar zo blijven we correct met elkaar omgaan.