Algemene voorwaarden

Door gebruik te maken van deze website en de consultatie, ga je automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Mocht je vragen hebben over deze voorwaarden, over mijn diensten of heb je een algemene vraag? Aarzel niet contact op te nemen, ik help jou zo snel als mogelijk verder.

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Ik waardeer je keuze om mijn diensten te overwegen en ik ben er om je te ondersteunen. De volgende algemene voorwaarden zijn opgesteld om transparantie en begrip te bevorderen tussen ons en om een soepele, respectvolle samenwerking te garanderen.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke aanbieding, offerte, of overeenkomst tussen mij, Constantia de Gier, en jou, de cliënt, tenzij we andere, schriftelijke afspraken hebben gemaakt. Mocht er een discrepantie zijn tussen deze voorwaarden en een andere, schriftelijke overeenkomst, dan heeft de schriftelijke overeenkomst voorrang. Door gebruik te maken van mijn diensten, ga je akkoord met en accepteer je deze voorwaarden.

Betalingsvoorwaarden

Ik begrijp dat het reserveren van een online adviesgesprek een belangrijke stap is en ik waardeer je vertrouwen. Daarom vraag ik je om altijd vooraf te betalen voor alle adviesgesprekken. Dit zorgt ervoor dat we ons allebei kunnen inzetten voor het gesprek en dat we de beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk kunnen gebruiken.

Betalingsbewijs

Om een datum in mijn agenda definitief vast te zetten, is het essentieel dat je direct na de bevestiging van het agendavoorstel een screenshot van de betaling mailt. Een agendavoorstel houdt de datum niet vrij; de afspraak wordt pas definitief bevestigd na een duidelijk bewijs van de betaling. Dit is vanwege het hoge aantal dringende aanvragen.

Tijdige start van het gesprek

Ieders tijd is waardevol. Daarom beginnen de consultaties precies op het afgesproken tijdstip, en jouw geïnvesteerde tijd start vanaf dat moment.

 

Flexibiliteit in het verzetten van een gesprek

Ik weet dat het leven onvoorspelbaar kan zijn, daarom bied ik enige flexibiliteit aan. Het verzetten van een gesprek is mogelijk tot 48 uur voor het geplande tijdstip. Ik vraag je wel om binnen de 3 maanden na de oorspronkelijke betaling een nieuwe afspraak in te plannen.

 

Uitzonderingen binnen 48 uur

Het verzetten van een consultatie binnen 48 uur voor de afspraak is uitsluitend mogelijk bij ziekte of een begrafenis, onder strikte voorwaarden. Om uw afspraak te annuleren/verplaatsen, vereisen wij dat u dit schriftelijk doet meer dan 3 uur voordat de afspraak gepland staat te beginnen.  Dit betekent dat annuleren binnen de 3 uur voor de starttijd niet wordt geaccepteerd. Een geldig doktersattest of overlijdensbericht is vereist en kan worden verzonden naar de contactgegevens in de bevestigingsmail.

Ik begrijp dat onvoorziene omstandigheden kunnen optreden en ik zal mijn best doen om samen een nieuwe geschikte afspraak in te plannen. Echter, de consultatie met een doktersattest kan slechts één keer worden verzet en het attest moet binnen 5 werkdagen worden doorgestuurd. Zonder tijdige ontvangst vervalt de mogelijkheid om de afspraak te verzetten.

Ik waardeer je begrip en medewerking en zal er alles aan doen om je te ondersteunen in deze momenten, en om samen een nieuwe passende tijd te vinden, mocht dat nodig zijn.

 

Herroepingsrecht en jouw commitment

Toestemming voor Directe Levering en Afstand van Herroepingsrecht: Door te kiezen voor een betaling voor een consultatie binnen de herroepingstermijn, stem je uitdrukkelijk in met directe levering van de dienst en erken je dat je, zodra de dienstverlening aanvangt, je recht om de overeenkomst te herroepen verliest.

In praktische termen betekent dit: als je besluit om vooruit te betalen voor een consultatie, ga je akkoord met het onmiddellijk ontvangen van de diensten en doe je afstand van je herroepingsrecht.

Ik waardeer je begrip en inzet en ben hier om je te ondersteunen door dit proces.

 

Mijn commitment

Ik streef ernaar om elke sessie zo soepel en productief mogelijk te laten verlopen, maar soms kunnen er onverwachte dingen gebeuren. In zulke gevallen behoud ik mezelf het recht voor om, indien nodig, de afspraak te verplaatsen naar een latere datum. Wees gerust, op al die jaren is dit nog maar 1 keer voorgevallen. Mocht dit voorkomen, dan stel ik je zo snel mogelijk op de hoogte en zoeken we samen naar een nieuw geschikt moment.

 

Efficiënte voorbereiding voor het online gesprek

Ik streef ernaar elke minuut van onze consultatie te optimaliseren om je de beste ondersteuning en inzichten te bieden. Wanneer je een online gesprek reserveert, zorg er dan alstublieft voor dat je computer, webcam en audio vooraf goed functioneren. Ik adviseer je om ongeveer 10 minuten voor de start van onze sessie in te loggen en alles zelf te testen. Dit helpt tijdverlies te voorkomen en stelt ons in staat om onze sessie op een positieve en productieve manier te beginnen.

 

Respect voor privacy en deontologie (geen opnames)

Wanneer je met mij een consultatie aangaat, wil ik dat we ons veilig en gerespecteerd voelen. Om onze privacy te waarborgen, worden onze gesprekken, in overeenstemming met deontologische en GDPR-richtlijnen, niet opgenomen of met derden gedeeld. Dit is mede omdat er tijdens onze gesprekken over derden wordt gesproken, wat extra zorgvuldigheid vereist. Ik waardeer je vertrouwen en begrip in deze en wil je erop wijzen dat ongeautoriseerde opnames of het doorsturen ervan zonder toestemming tot gerechtelijke stappen kunnen leiden.

 

Opstellen van een verslag

Ik begrijp dat er momenten kunnen zijn waarop je behoefte hebt aan een verslag of documentatie. In dergelijke gevallen sta ik open voor overleg om de mogelijkheden te bespreken en je te ondersteunen in het versterken van je verhaal met overtuigende argumenten. Tijdens een adviesgesprek kunnen we de details bespreken en een offerte voor het verslag opmaken. De waarde en impact van een dergelijke analyse zijn afhankelijk van je unieke situatie en zullen zorgvuldig worden overwogen.

 

Privacy en respect in notities – Weet wat bewaard blijft

Je privacy is voor mij van het hoogste belang. Wanneer we een volgende afspraak plannen, maak ik notities die uitsluitend voor mij bestemd zijn en door niemand anders kunnen worden ingezien. Deze notities bevatten de belangrijkste werkpunten van de cliënt en de beoogde strategie voor de komende sessie. Wanneer onze samenwerking eindigt, worden deze notities onmiddellijk vernietigd, als onderdeel van mijn toewijding om je privacy en vertrouwelijkheid te waarborgen.

 

Keuzevrijheid in tarieven – Particulier of Zelfstandig

Bij het maken van een reservering streef ik naar transparantie en duidelijkheid, daarom vraag ik je om aan te geven of je het particuliere of het zelfstandige tarief wenst. Het is belangrijk dat je volledig geïnformeerd bent over de kosten voordat we samenwerken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen die het beste bij jouw situatie past.

 

Copyright

© Constantia de Gier, Narcisme België. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, inclusief teksten, afbeeldingen, logo’s, ontwerpen, video’s, geluiden, software, en elke vorm van intellectuele eigendom, is het eigendom van Constantia de Gier, Narcisme België en wordt beschermd door Belgische en internationale copyrightwetgeving. Het kopiëren, reproduceren, verspreiden, verzenden, tonen, uitvoeren, of anderszins gebruiken van deze inhoud op enige manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Constantia de Gier, Narcisme België is strikt verboden. Inbreuken op deze copyright-verklaring zullen worden vervolgd met alle beschikbare wettelijke middelen.