De Duistere Dans van Trauma-Binding: Liefde Geboren uit Mishandeling

Introductie boek

ISBN: 978-94-6477-090-2

NUR 770

Stap binnen in een duizelingwekkende verkenning van de menselijke psyche met “De Duistere Dans van Traumabinding: Liefde Geboren uit Mishandeling”. Door een poëtische lens onderzoekt dit werk de verstrengeling van liefde, misbruik en de complexe dynamieken van traumabinding.

Waarom raken sommige mensen verstrikt in cycli van emotioneel misbruik, zelfs als ze er keer op keer onder lijden? Hoe vinden manipulatie en misbruik hun weg in relaties, vooral als narcisten of personen met een borderline persoonlijkheidsstoornis betrokken zijn? Duik diep in de ware oorzaken van traumabinding en krijg inzicht in de complexe psychologische mechanismen die aan deze verbindingen ten grondslag liggen.

Met diepgaande inzichten, levendige metaforen en een heldere schrijfstijl gidst dit boek de lezer door de schaduwen van misbruik en onthult het de verontrustende, maar ook bemoedigende, aspecten van de menselijke geest. Van de subtiele trucs van narcistische manipulatie tot de pijnlijke ervaringen van degenen met borderline persoonlijkheidsstoornissen, dit werk biedt een panoramisch zicht op een terrein dat vaak moeilijk te navigeren is.

Of je nu iemand bent die emotioneel misbruik heeft ervaren, een hulpverlener in het veld, iemand met een persoonlijkheidsstoornis, of gewoon een lezer die gefascineerd is door de complexiteiten van menselijke relaties en psychologie, “De Duistere Dans van Traumabinding” is een essentieel werk dat zowel zal ontroeren als informeren. Het is niet alleen een analyse van de donkerste hoeken van de menselijke geest, maar ook een getuigenis van de veerkracht en het potentieel voor genezing en herstel.

Bestellen of reserveren via het contactformulier.

Publicatiedatum: september/oktober 2023.

Dit werk zal enkel beschikbaar zijn in gedrukte vorm.