De Shift van Menselijk Bewustzijn: Van 3D naar 5D Realiteiten volgens Dolores Cannon

Ik begrijp het wel van die twee planeten. Het is zoals een eerste embryocel die zich splitst. Van 1 planeet naar 2. Het hogere bewustzijn van de mensheid, de shift van 3D naar 4 en 5D volgens Dolores Cannon. Ik heb hier eens diep over nagedacht en ik begrijp heel goed wat ze bedoelt.

Mijn ervaringen met boodschappen van gene zijde zijn altijd vatbaar voor een ruime interpretatie. Wanneer mijn gidsen antwoorden op de band zetten, begrijp ik soms pas na een tijdje goed wat de antwoorden op mijn vragen betekenen. Ik herinner mij een wens die ik een paar jaar geleden aan hen kenbaar maakte. Ze zeiden dat dit zeker in orde ging komen. Dat dit mogelijk zou zijn.

Enkele jaren later kan die wens in vervulling komen, maar wil ik hem niet meer. Kun je dit indenken? Zulke ervaringen zijn voor mij enorm baanbrekend.

Terug naar die grote bewustzijnsshift van de mensheid. Volgens Cannon werd dit begin jaren 2000 in gang gezet. Er zijn vele vragen rond gesteld en men vroeg zich vooral af of een deel van de mensheid gewoon zou omkomen en een ander deel zou overblijven. Maar omdat alles energie is en dus magie een constante is, gebeurt er het volgende volgens Cannon.

En daar kan ik haar volledig in volgen, want ik ervaar exact wat zij zei.

Elke keuze die we maken schakelt ons naar een andere tijdlijn. Een andere realiteit dus. Beeld je de dagelijkse keuzes eens even in, dan besef je meteen hoe anders onze levens er vandaag hadden kunnen uitzien. Ik wil me niet begeven aan enkele voorbeelden, want ik voel me dan al uitgeput op voorhand.

Dat gevoel is vergelijkbaar met het proberen te ontsnappen uit een zeer ingewikkeld doolhof, vergelijkbaar met het oplossen van een complexe differentiaalvergelijking waarbij elke nieuwe bocht een andere variabele introduceert.

Wat ik wel ga doen is een voorbeeld geven vanuit mijn leefwereld en realiteit.

Naar het nieuws op tv kijk ik niet, maar ik zie de beelden en het nieuws wel op mijn Facebook tijdlijn verschijnen. Daar zie ik de ergste dingen. De oorlogen, de mishandelingen van mens en dier. Betogingen, culturen die de ergste dingen meemaken. Hongersnood, geen drinkwater. Je weet wel waar ik naartoe wil: al dat gruwelijke.

Maar terwijl ik dit nieuws observeer en dan naar mijn eigen leven kijk, dan is dat een dag en nacht verschil met die andere werkelijkheid. Dit is wat Cannon met die 2 planeten bedoelde. Diegenen die leven met een hoger bewustzijn ervaren een totaal andere planeet. De andere tijdslijn, die andere planeet die op een lage vibratie en frequentie is, maken keuzes die van een heel andere orde zijn.

Zo kan het maar zijn dat mijn buur op het einde van de straat in een totaal andere leefwereld zit dan ik. Die 2 planeten zijn iets dat als voorbeeld gegeven wordt om het beter te begrijpen. Het is dus mijn interpretatie.

Nu kunnen we er nog een andere visie tegenover zetten. Je kunt door verschillende keuzes te maken van de ene naar de andere planeet overstappen. Gewoon door de keuze om in een lagere energie te stappen. Want alles waar we onze focus op leggen, creëert onze werkelijkheid.

Ik denk hier wat van.

 

Het onverklaarbare: mijn zoektocht naar bewijs van de geestenwereld.