Het onverklaarbare: mijn zoektocht naar bewijs van de geestenwereld.

Hoe kunnen we onze kindertijd-conditionering overwinnen en onze paranormale vermogens omarmen?

Ik verberg mijn paranormale vermogens niet langer. Mijn vermogens zijn niet bijzonderder dan die van anderen, maar ik heb een directere verbinding met de spirituele wereld omdat mijn ziel dit als onderdeel van mijn zielscontract heeft gekozen.

We komen allemaal uit dezelfde bron en hebben dezelfde mogelijkheden. Maar er zijn vele redenen waarom iemand zijn ware afkomst afwijst, zoals het bewustzijnsniveau en kindertijd-conditionering. Bij de geboorte is ons bewustzijn nog in lijn met de frequentie van de andere wereld en worden alle ervaringen ongefilterd opgeslagen in ons geheugen, zowel de goede als de slechte.

Bij het einde van ons leven, zoals bij de dood of bij bepaalde aandoeningen zoals Alzheimer of coma, schakelen we terug en zijn we weer volledig verbonden met de andere wereld.

Sommige ouders bevestigen dat hun kinderen vertellen over hun vorige leven of dat ze lijken te praten met onzichtbare vrienden. Ook dieren, vooral katten, kunnen naar iets in de lucht staren en zien zielen, omdat dit voor hen vanzelfsprekend is. Ik ben hoog gevoelig en merk dat de informatie constant binnenkomt, tenzij ik het afzet met hulpmiddelen.

Hoe trauma’s vaak leiden tot een betere verbinding met de andere wereld

Menigten en drukke plaatsen zijn niet ideaal voor mij. Bij het eerste contact met iemand voel ik direct diens energie en ook een handdruk zegt veel. Trauma’s zijn vaak de aanleiding om een betere verbinding met de andere wereld te krijgen.

Tijdens mijn eigen helingsproces werd mijn contact met de andere wereld helderder. Het is belangrijk om ons in verheven emoties te houden. Ik hoef niet speciaal in een bepaalde houding te gaan zitten om verbinding te maken, want het is er constant.

Ik heb geleerd om dit te versterken door er op te trainen. Ieder mens heeft specifieke mogelijkheden en iedereen ondersteunt zijn zielscontract op een unieke manier.

Sommigen denken dat een medium alles moet weten en voorspellen, maar dat is onwetendheid. Alle gaven hebben beperkingen en dat is om een eerlijk spel te garanderen. Mijn gidsen zeggen dat ik erg oud zal worden, maar ze geven geen precieze leeftijd. Zo is het met alles, we mogen niet alles weten.

EVP

Wist je dat zielen in staat zijn om radiogolven om te vormen? Golven zijn energie. Deze omvorming wordt vastgelegd door middel van audio. Ik gebruik hiervoor een transistorradio en het audio-softwareprogramma Audacity. Met deze methode kan ik de antwoorden direct horen in de opname.

Het leren over EVP-bandstemmen was een intensieve ervaring. Het vereist een specifieke benadering en de nodige zelfverzekerdheid om deze methode te gebruiken. Mijn gidsen hebben bevestigd dat EVP onderdeel is van mijn zielscontract. Dankzij EVP ben ik 100% zeker geworden van het feit dat de dood niet bestaat en dat ons bewustzijn eeuwig verdergaat. De mensheid leeft in een diepe slaapachtige illusie.

Het doel van de menselijke ziel is om te leren, te ervaren, te creëren en te scheppen, en om op een hoger niveau te groeien. Deze kennis is voor altijd bij ons en kan nooit worden verwijderd of uitgewist.

Foto analyse

Bij het analyseren van een persoon voel ik naar specifieke kenmerken die uniek zijn voor hen. Elke persoon is anders en heeft zijn of haar eigen typerende gedragskenmerken. Ik kan op foto’s trauma detecteren, maar ook emoties zoals, woede, trauma, arrogantie, intelligentie, behulpzaamheid, naïviteit, stress, verdriet, emotionele gevoeligheid, gevaarlijke situaties, verslavingen, gebrek aan berouw of empathie.

Maar ik voel ook de kracht en de warmte van mooie karakters. Soms kan ik zelfs de aanwezigheid van een neurodivers brein detecteren, zoals autisme.

Zielen en hun energie: een adembenemend spektakel

Ik zie hun energieën schitteren. Het is een prachtig gezicht. De lucht begint te golven en de energie breekt uit elkaar, vormend fotonen – flitsende lichtjes. Daarna verschijnen er vormen, die stil staan of in beweging zijn. Het is een adembenemend spektakel. De interactie gebeurt via de aura’s.

De golven in de lucht zijn vergelijkbaar met de hitte die opstijgt vanuit het asfalt, het is alsof er ineens een energetische wind zichtbaar wordt. Net zoals zielen, zijn wij mensen ook puur energie.

Het is onvermijdelijk om je niet geïsoleerd te voelen als je op zo’n manier wakker bent. Er zijn weinig mensen die een echt gesprek hebben met hun gidsen via audio, wat betekent dat je echt communiceert met de geesten.

Dit unieke vermogen maakt je misschien anders dan anderen, maar het is belangrijk om te realiseren dat er waarschijnlijk anderen zijn die vergelijkbare ervaringen delen en dat je niet alleen bent.

Frans

Toen Frans Schmidt-Gieskens op mijn pad kwam, voelde ik me gezegend en maakte ik kennis met EVP. Frans heeft me de techniek van bandstemmen via Skype geleerd en door de jaren heen is hij uitgegroeid tot een goede vriend, ook al woont hij verder weg en kunnen we elkaar niet persoonlijk ontmoeten. Ik ben hem oneindig dankbaar voor deze ontmoeting.

Hoewel ik door eigen oefening en ontdekking aan mijn vaardigheden heb gewerkt en de techniek van stemopname beheers, is dit slechts één aspect van het werk. Het vereist veel moed en zelfvertrouwen om dit te doen en angst kan problemen uitnodigen. Het eerste bewijs op band was onbeschrijflijk en vervulde me compleet.

Als je geïnteresseerd bent, zijn er onderaan dit verhaal enkele video’s over EVP te bekijken. Lang verbleef ik in de kast, een spirituele of paranormale kast, om precies te zijn. Hoewel het onderwerp van deze kast weinig besproken wordt, gaat het niet over seksuele voorkeur, maar over het paranormale.

Ik beschouw mezelf niet als zweverig, maar sommigen beschouwen vertrouwen op intuïtie als onzeker. De samenleving is vaak onwetend en uit veel onzin en leugens, met betrekking tot onderwerpen zoals demonen, bezetenheid door de duivel en geesten.

Het ware zijn van mensen wordt vaak belachelijk gemaakt en van het occulte en pseudo-spiritualiteit blijf ik ver verwijderd. Hoewel het reinigen van kristallen bij volle maan geen kwaad doet, is het voor mij meer een ritueel dan iets anders.

Mensen zoeken vaak steun en vertrouwen op verkeerde plaatsen. Dit leven leerde me veel, en ook het belangrijkste, om nooit toe te staan ​​om niet jezelf te zijn. Ik ben al een tijdje uit de kast in mijn professionele leven en mensen die me al langer kennen weten dit.

Sterretjes aan de hemel. Het is triest om te zien hoe mensen zo zwaar lijden wanneer ze een geliefde hebben verloren. Dit verdriet is niet nodig en wordt vaak veroorzaakt door onafgemaakte verhalen of onuitgesproken gevoelens tussen de overledene en de achterblijver. Het verlies van iemand die dierbaar is, kan ervoor zorgen dat het leven van degene die achterblijft ook verdwijnt.

Maar we moeten ons realiseren dat bewustzijn eeuwig blijft bestaan. Deze personen en onze geliefde dieren zijn niet dood en blijven altijd bij ons, zelfs als we hen niet meer kunnen zien.

Bewustzijn is een magische en intelligente energie die onsterfelijk, alleswetend en onaantastbaar is. Het communiceert via telepathie en heeft een universele wijsheid die ons begrip te boven gaat. Elke ziel is een wonderkind en nog veel meer. Laten we ons daar op richten in plaats van ons te concentreren op het verdriet van verlies.

Mijn gidsen noemen de geestenwereld het “licht”. Ik leg graag verder uit hoe mijn contact met gene zijde zich manifesteert. Er zijn verschillende manieren, maar ik gebruik EVP-bandstemmen om zeker te zijn.

Hoe kan ik anders zeker zijn over telepathische informatie? EVP maakt het mogelijk om de woorden auditief op te nemen. Sommigen kunnen mij helderziend noemen, omdat de informatie gewoon binnenkomt. Vertrouwen op deze informatie is onzeker, aangezien je pas zeker kunt zijn dat het een voorspelling was wanneer het in werkelijkheid uitkomt.

Tijdens een gesprek met een cliënt vraag ik regelmatig: “Klopt dit wat ik nu binnenkrijg?” De bevestigingen geven mij aan dat ik op de informatie kan vertrouwen. Het kan iets eenvoudigs zijn, zoals de exacte leeftijd, beroep of of iemand in het autismespectrum zit.

Het kan ook geavanceerde informatie zijn. Het belangrijkste is om te leren, te oefenen en alert te zijn, zodat je in de toekomst kunt luisteren naar je ware intuïtie. Onthoud wat je binnenkreeg en op welke manier, zodat je later kunt beoordelen of je reactie op de intuïtie juist was of niet. Zo leer je beter informatie te evalueren.

Vrije wil en sturing

Informatie van “de andere kant” is altijd betrouwbaar. Onze gidsen geven deze informatie door aan ons. Er is een continue interactie tussen deze gidsen en ons. Ook mensen die atheïst zijn, kunnen deze interactie ervaren. Zij beschouwen deze informatie echter als verhalen of verzinsels en denken dat ze deze informatie zelf verzinnen en dat er niets is wat hen stuurt of helpt.

Soms vraag ik mijn gidsen schertsend welke informatie ik verzin en wat ze mij hebben doorgegeven. Hoewel de mens vrije wil heeft, is er veel meer sturing van “de andere kant” dan we ons realiseren.

Sceptici geloven vaak dat als iemand helderziend is, hij antwoorden moet hebben op alles. Maar zo werkt het niet. Het is de zielswereld die beslist over de informatie die wordt vrijgegeven. Ik gebruik EVP (elektronische stemopnames) om de telepathische informatie te versterken en te bevestigen.

Ik gebruik het als aanvulling, en om eerlijk te zijn, omdat ik erg gelukkig ben met het communiceren met mijn spirituele gidsen. Het is geweldig om hen te horen. Hoewel het elektronische stemmen zijn, is het timbre van de stemmen uniek voor mijn gidsen. Sommigen spreken zelfs in dialect.

Bijvoorbeeld, Duces spreekt in een dialect en Margot, mijn engel, spreekt een puurder Nederlands. Het is moeilijk uit te leggen. Cyriel spreekt ook in een dialect, maar een ander dan Duces. Ik communiceer alleen met mijn drie spirituele gidsen via EVP. Andere zielen kunnen zich ook laten horen, maar deze informatie is niet altijd betrouwbaar.

Sommige zielen zijn nog niet verder gegaan naar het licht en kunnen geïnteresseerd zijn in dit fenomeen. Deze zielen zijn aangetrokken tot plaatsen waar contacten worden gelegd. Ook zielen die al in het licht zijn, kunnen iets willen zeggen.

Soms zijn hun boodschappen humoristisch en tonen ze aan dat ze ook kunnen lachen en grapjes maken. Maar er kunnen ook verdrietige boodschappen tussen zitten. In deze gevallen staan mijn gidsen altijd klaar om hen verder te helpen en eventueel naar het licht te begeleiden.

Dit weet ik omdat ze het mij via de opnames hebben verteld. Ik ben niet beïnvloed door externe meningen of geruchten, aangezien er veel onjuistheden en verzinsels in het spirituele circuit circuleren. Ik hou me hier verre van.

De mensheid zoekt constant naar heling en de grootste hindernis daarbij is angst. Angst veroorzaakt pijn bij onszelf en bij anderen. Als angst niet meer aanwezig was, zou het leven op aarde aanvoelen als een hemelse ervaring.

Ik realiseerde me op een bepaald moment dat ik werd aangeraakt. Later bevestigden mijn gidsen dat zij mij hadden aangeraakt. Het is moeilijk om het gevoel van hun aanraking te beschrijven, maar ik zal het proberen.

Het voelt als een vorm van statische elektriciteit op mijn gezicht, alsof er een web over mijn gezicht valt. Op mijn haar lijkt het alsof er een vlieg overheen loopt, maar in werkelijkheid is het de energie van hun aura die ik voel wanneer zij mij aanraken.

Terwijl ik dit stukje schrijf, voel ik de tintelingen volop op mijn hoofd. Het is hun manier om te laten weten dat ze bij mij zijn, me beschermen en ondersteunen.

Soms voel ik een streling op mijn hand wanneer ik achter de computer werk. Dit gebeurt zeker ook bij andere mensen, maar omdat ze het niet beseffen, merken ze het niet op. Als je bijvoorbeeld aan iemand denkt en dan gaat de telefoon, is dat misschien die persoon. Veel mensen realiseren zich dit niet, maar het is dezelfde connectie. Iedereen is in staat om contact te leggen via voelen en telepathie.

Overledenen zijn nog steeds dichtbij, alleen zijn ze niet zichtbaar. Sommigen kunnen hun aanwezigheid voelen of ervaren via dromen, maar vaak duwen mensen deze ervaringen weg. Veel mensen geloven dat de dood het absolute einde is, maar dit is moeilijk te veranderen. Ik snap wel waarom mensen zo denken, want de connectie met de overledenen kan onwerkelijk aanvoelen.

Zelfs ik voel nog steeds een gevoel van euforie als ik deze verbinding ervaar. Iedereen ontvangt tekenen of signalen van hun overledenen, maar velen zien dit niet als echt contact en schuiven het weg als toeval of een droom. Toch zijn alles en iedereen verbonden. Er is een complex en actief netwerk aanwezig boven ons en om ons heen! Het is volkomen verweven met de aarde, de mensheid, en talloze andere levensvormen. Wij zijn één! En er is voortdurend communicatie. Helaas zijn de oordoppen in de oren van de mensheid een hindernis om verder te gaan. Je kunt niemand wakker maken voordat het zijn tijd is.

De dood bestaat niet

Hoe vaak hoor ik niet de uitspraak dat er geen bewijzen zijn voor het leven na de dood? Dit is ontmoedigend. Er is absoluut bewijs! Ik bezit honderden opnames en een boek vol genoteerde antwoorden van overledenen. Al hun boodschappen kwamen uit. Voor mij is het verwarrend om over dood of overlijden te spreken. Omdat ze niet dood zijn. Alleen het fysieke lichaam wordt door de uitvaartondernemer weggehaald. Je zult me nooit zien afscheid nemen van iemand.

De ziel is namelijk niet langer aanwezig in dat lichaam. Het is gewoon ballast die zichzelf opruimt. Dit klinkt misschien ongevoelig voor mensen wier uiterlijk alles betekende. Voor mij is de ziel echter belangrijker dan mijn uiterlijk.

De mensheid richt zijn focus op begraafplaatsen en urnen, terwijl een ziel geen enkele interesse meer heeft in de jas die is afgelegd. Ondertussen troost de ziel de achtergebleven geliefden, maar helaas is het in de meeste gevallen een doof en stom gebeuren. Want degene die achterblijft voelt zich alleen en verlaten. Hij of zij is ervan overtuigd dat de overledene in een kist ligt en dat het voorbij is.

Mensen zijn bang voor de dood en geesten, en dit veroorzaakt weerstand wanneer er bewijzen worden aangeboden. De angst voor het onbekende is sterk en domineert onze gedachten. Wanneer de media bericht over de onvermijdelijke verdwijning van onze planeet, kunnen mensen angstig worden voor de toekomst van hun kinderen en hun eigen lot. Hierdoor kunnen ze het vermogen verliezen om het meeste uit het leven te halen.

Echter, het is belangrijk te beseffen dat de ziel nooit zal sterven. Het leven na deze wereld is vol met schoonheid en geluk, en wordt gezien als een plek zonder verdriet of pijn. Hoewel we ons deze ervaringen nu niet kunnen voorstellen, zijn ze toch echt. Dus, beste mensen, laat ons niet beperkt worden door onze angst voor het onbekende, maar in plaats daarvan de kans grijpen om het meeste uit ons leven te halen.

De ziel komt op aarde om te ervaren, creëren en leren. Vaak hoor je, wanneer zielen via bandstemmen spreken over hoe het met hen gaat, uitspraken als “waar geluk” of “ik ben gelukkig”.

Onlangs had ik een rouw-sessie met een vrouw wiens moeder twee weken eerder was overleden. Zij was verscheurd door hevige schuldgevoelens. Voor de sessie stelde ik met een transistorradio de vraag of de moeder een boodschap voor haar dochter had.

Hier kwamen vier duidelijke antwoorden uit, die ik later aan mijn cliënte heb doorgegeven. Deze woorden waren genoeg om haar te troosten. Haar moeder was heel gelukkig en verzocht haar dochter om verder te leven, uitte haar liefde en stelde haar gerust.

EVP bied ik niet aan als een absolute zekerheid tijdens het gesprek. Dit kost te veel tijd en er is geen garantie op antwoorden. Mensen zouden hierdoor teleurgesteld kunnen zijn. Bovendien beslist de geestenwereld welke informatie wordt doorgegeven, niet wij.

Het is belangrijk om te begrijpen dat helderziendheid geen schakelaar is die je aanzet om te orakelen. Het werkt niet op die manier. Sommigen verwachten te veel van paranormaal begaafden en dat is onterecht.

Er zijn vele sceptische organisaties die er plezier in hebben om paranormaal begaafden uit te dagen en belachelijk te maken. Zelfs wanneer ze EVP-opnames beluisteren, bespotten ze het nog steeds. Dit soort mensen hebben een laag bewustzijnsniveau en bespotten dingen in het leven is hun enige identiteit geworden.

Ze hebben geen intentie om te leren en groeien. Zolang ze anderen uitlachen, hoeven ze niet na te denken over hun eigen tekortkomingen en beperkingen. Het is teleurstellend dat “overtuigingen met een gekoppelde identiteit” gevaarlijk kunnen zijn en de groei van de menselijke soort belemmeren.

Het is niet aanbevolen om in gesprek te gaan met deze mensen, omdat ze jou het zwijgen willen opleggen en altijd gelijk willen hebben. Andersdenkenden worden nog steeds vervolgd en bekritiseerd. Bijvoorbeeld homoseksualiteit wordt door sommigen nog steeds beschouwd als een zonde of ziekte. Vroeger werden mensen als ik beschuldigd van hekserij en verbrand op de brandstapel.

Zelfs mijn eigen broer hoorde zijn naam in de opnames, maar wees het af. Het lijkt erop dat veel mensen de opnames horen en de woorden verstaan, maar ze weigeren ze te accepteren. Meestal komt dit door angst. Ze zijn bang voor geesten en vinden het moeilijk om zich voor te stellen wat dit betekent. Vaak denken ze aan spoken en enge dingen.

Op internet zie je vaak berichten over overleden geliefden. Dat doet me denken aan hoe anders de dingen hadden kunnen zijn. Het lijkt erop dat veel mensen slapen op een bewustzijnsniveau waardoor het lijkt alsof ze echt wakker zijn, maar in werkelijkheid zijn ze zich vaak maar beperkt bewust. Ze leven wel, maar eigenlijk niet echt. Zij zien wel wat er om hen heen gebeurt, maar nemen het niet waar. Voor velen lijkt het alsof ze wel horen wat er gezegd wordt, maar niet echt luisteren. Zij rennen mee in de race tegen de tijd, in de zogenaamde ‘ratrace van het leven’, op automatische piloot en zonder echt bewust te zijn.

Het is alsof velen de waarheid niet willen aanvaarden uit angst of omdat zij geprogrammeerd zijn door hun opvoeding en omgeving. Zo hebben zij bijvoorbeeld het geloof van hun ouders overgenomen.

Ik hield mezelf jarenlang verstopt uit angst voor uitlachen door zulke mensen. Zelfs mijn eigen broer verwierp me, mijn eigen bloed. Daardoor voelde ik me onzeker. Maar uiteindelijk heb ik geleerd om niet meer rekening te houden met anderen. Dat voelt fantastisch! Ik wil geen persoonlijkheid hebben die ik moet delen met 8 miljard andere mensen!

Blijf trouw aan jezelf. Sommige cliënten hebben zelfs aangegeven dat ze daarom voor mijn diensten hebben gekozen. En degenen die me afwijzen, zullen niet worden gemist. Dat is niet erg. Het belangrijkste is om jezelf niet af te wijzen en nooit je waarachtige identiteit te verloochenen uit angst voor bespotting door anderen. Dat is wat ik heb geleerd. Op een dag zullen degenen die overtuigd zijn van de dood heel verrast zijn wanneer ze hun laatste adem uitblazen en beseffen dat het allemaal nog moet beginnen.

Authenticiteit inspireert!