Ontdek de Kracht van Germaanse Geneeskunde & 5 Biologische Wetten: Transformatie, Bewustwording & Genezing

Persoonlijke Groei en de Rol van Confrontatie

In de huidige maatschappij merk ik een opvallende positieve verschuiving en transformatie op. Steeds meer mensen ontdekken de kennis van de 5 biologische wetten en daarmee ook de Germaanse Geneeskunde. Het verheugt me enorm dat klassiek opgeleide artsen en therapeuten eveneens hun weg vinden naar de Germaanse Geneeskunde.

Bij onaangename gebeurtenissen, zoals zich in de afgelopen jaren hebben voorgedaan, is het belangrijk om te onthouden: we hebben tegenslagen nodig om tot vooruitgang te komen.

Er is geen transformatie zonder confrontatie, geen groei zonder pijn

Sinds mijn kindertijd heb ik veel meegemaakt, en hiervoor ben ik dankbaar. Zonder deze ervaringen zou ik nooit de persoon zijn geworden die ik nu ben. Elke dag kijk ik uit naar mijn lessen, want wijzer worden is een geschenk. Hoe diep ik ook zat, de slachtofferrol was nooit iets voor mij. Pijn of uitdagingen motiveerden mij juist om uit mijn comfortzone te stappen.

Ik vond altijd direct nieuwe moed, en mijn leven is een bibliotheek vol boeken waarvan ik de pagina’s zonder aarzeling kon omslaan. Voor mij betekent verandering verbetering, omdat ik nu anders kan handelen door te leren van eerdere ervaringen.

Vast blijven zitten is als tegen de stroom in zwemmen: je komt niet vooruit en het is uitputtend

Het Belang van Actie en Manifestatie

Het aanpakken van zaken en ermee aan de slag gaan, geeft je de snelheid die je nodig hebt om je grootste dromen te verwezenlijken. Manifesteren gaat dan vanzelf, want zodra je de keuze hebt gemaakt, zorgt het universum ervoor dat je de benodigdheden krijgt om ze te realiseren.

Mijd mensen die voortdurend met de vinger naar anderen wijzen; dit is de grootste rode vlag of waarschuwingssignaal dat je ongevraagd en kosteloos krijgt. Natuurlijk kunnen mensen onverwacht situaties meemaken waar ze weinig aan kunnen doen of geen weet van hadden, en dat is iets heel anders.

Waar ik op doel is dat je niet mag bezwijken voor de manipulatie van iemand die zich voortdurend als slachtoffer van zijn of haar omstandigheden opstelt. Vraag je eerder af waarom deze persoon niet aan de slag gaat met zichzelf.

De Kracht van Germaanse Geneeskunde en Bewustwording

De Germaanse Geneeskunde leert ons bewustzijn. Alle wegen leiden naar Rome: terugkeren naar de natuur is altijd de boodschap en de juiste richting, ongeacht welk pad we kiezen. Er zijn verschillende routes naar persoonlijke groei en bewustwording. Ontwaken betekent uiteindelijk het verhogen van je bewustzijn.

Het bijzondere is dat alle informatie die een mens nodig heeft als het ware al om ons heen zweeft. Waarom maken we dan nog dagelijks zoveel fouten? Omdat we naar aarde zijn gekomen om ervaringen op te doen. We willen letterlijk aanvoelen hoe deze ervaringen zijn.

Het Delen van Kennis en Ervaring

Voor ik in mijn persoonlijke misbruikrelatie belandde, was er reeds veel informatie over narcisme beschikbaar. Waarom zag ik die informatie eerst niet, zodat ik die ervaring niet had hoeven doorstaan? Omdat het zo niet werkt!

Er is een Engels gezegde dat luidt: “When the student is ready, the teacher will appear.” (Wanneer de leerling klaar is, verschijnt de leraar.) Daarom helpt preken niet! Dat heb ik wel geleerd.

Er is ook een uitdrukking die zegt: “parels voor de zwijnen werpen,” en dat is precies wat er gebeurt. Als mensen niet klaar zijn om bepaalde wijsheden te horen, dan wordt er iets kostbaars vernietigd en verspild.

Dit is pure energieverspilling

Het Proces van Ontwaken en Leren

Dit komt doordat mensen slechts in fasen kunnen ontwaken en leren.

Je kunt het vergelijken met je smartphone: de eerste iPhone zou met zijn processor de programma’s van de huidige generatie telefoons niet kunnen verwerken. Ons bewustzijn werkt op dezelfde manier, met upgrades en bijgewerkte software voor verbeteringen.

Dus wees niet te streng voor jezelf en haast je niet; transformatie is geen wedstrijd. Alles komt altijd op tijd, als jij als ziel er klaar voor bent. De beschikbare informatie staat klaar voor het moment dat de leerling gereed is om deze te ontvangen.

Agressief klokkenluiden leidt echter alleen tot tijd- en energieverlies

Je moet weten dat ik misschien wel de meeste fouten heb gemaakt. Ik ben vaak naïef, kritisch, slecht gehumeurd (getriggerd), verdrietig en overgevoelig geweest; ik zocht wanhopig naar de ideale liefde, omdat ik niet alle hulpmiddelen van huis uit had meegekregen en niet echt veilig gehecht was.

Als gevolg daarvan lokte ik natuurlijk de ene les na de andere uit. Ik heb hierdoor zoveel mogen leren. Daarom is het belangrijk om tegenslag anders te bekijken; je leven zal er compleet anders uitzien. Wees dankbaar voor je ervaring, hoe pijnlijk deze ook is, en zoek vooral naar de boodschap die verborgen zit in deze les of ervaring.

De Transformatie van de Samenleving en Germaanse Geneeskunde

Terugkomend op mijn blijdschap dat mensen de Germaanse Geneeskunde en de kennis van de 5 biologische wetten leren kennen: hier is wat je moet onthouden. Verhoog je bewustzijn en laat je niet meeslepen door overtuigingen die rondgaan, want deze overtuigingen zijn zo diep geworteld dat de samenleving nog geruime tijd bezig zal zijn met de transformatie ervan.

Persoonlijke Groei door Germaanse Geneeskunde en de 5 Biologische Wetten

In het artikel dat ik lang geleden schreef, getiteld ‘Waarom worden slachtoffers van narcisme ziek,’ beloofde ik dat ik nog zou schrijven over Germaanse Geneeskunde. Dit is het begin, beste mensen; ik ben er klaar voor.

De Sleutel tot Waar Geluk en Zelfliefde: Hoger Bewustzijn

Ik hoop dat jullie, net als ik, veel verlossing, aanvaarding en dankbaarheid zullen vinden. Dit is mijn persoonlijke geschenk dat ik met iedereen wil delen en meegeven.

Mijn grootste geschenk waren al die minder aangename ervaringen die mij aan het denken zetten en mij op zoek deden gaan naar de waarheid. Toegegeven, er zijn vele waarheden. Zoals ik al zei, leiden echte waarheden allemaal naar hetzelfde: een hoger bewustzijn.

De enige reden waarom ik deze praktijk heb opgericht, waarom ik over mijn lessen schrijf en mijn persoonlijke verhaal deel over het contact met de andere zijde, is om mijn wonder met anderen te delen en hen de liefde aan te bieden die ik daardoor heb mogen ontvangen.

Mijn wens is dat iedereen het net zo goed heeft als ik. Je kunt stellen dat ik door al mijn levenservaringen en wilskracht heb geleerd wat de sleutel is tot waar geluk en zelfliefde.

Dr. Johan Denis en zijn Verhelderende Uitleg over Germaanse Geneeskunde

Ik wil graag deze video met jullie delen. De manier waarop deze man de Germaanse Geneeskunde uitlegt, kan ik momenteel zelf niet evenaren in geschreven woorden. Hij sluit momenteel het beste bij mij aan in hoe ik het verhaal zou vertellen. Hij legt het heel duidelijk en begrijpelijk uit. Er is ook een zekere rust in de manier waarop Dr. Johan Denis het uitlegt; je voelt authenticiteit.

Video, interview

Overwinnen van Angst en het Ontdekken van Innerlijke Kracht

Wanneer ik twee jaar geleden in aanraking kwam met de kennis van de Germaanse Geneeskunde, wist ik intuïtief dat het klopte. Vroeger was ik iemand die meestal de doktersvoorschriften voor medicijnen meteen weggooide. Maar net als iedereen ging ik wel naar de dokter bij ziekte. Ik wilde dan zo snel mogelijk genezen, omdat het bezoek aan de dokter zo geconditioneerd was.

Men leert ons al op vrij jonge leeftijd dat wanneer we ziek zijn, er iets verkeerd is met ons lichaam. Die gedachte creëert angst, heel veel angst. Door de overtuiging dat ons lichaam tegen ons werkt, kan er onmogelijk ooit een vlotte helende samenwerking zijn.

Als je goed luistert naar de uitleg van Dr. Johan Denis, begrijp je precies wat ik hiermee wil zeggen

Eind 2011 werd er bij mij blaaskanker ontdekt, met als gevolg dat ik mijn rechternier verloor. Met de kennis van de Germaanse Geneeskunde begrijp ik nu hoe dit zinvolle biologische programma bij mij had kunnen opstarten. Te horen over de 5 biologische wetten stelde mij volledig op mijn gemak. Het voelde alsof dit het antwoord was dat sowieso voorbestemd was om op mijn pad te komen.

Het verlengde de keten van mijn bewustzijn

Zoals ik in mijn biografie schrijf, zal ik nooit nieuwe informatie afwijzen. Want ik besef maar al te goed hoe de programmering van de samenleving onbewust in mijn overtuigingen verankerd zit. Net zoals Dr. Johan Denis ben ik een constante onderzoeker, op zoek naar de waarheid. Ik raak pas overtuigd als ik bewijzen van iets heb.

Ik wil zeker zijn dat ik geen overtuigingen ingegeven door angst in mij meedraag. Angst heeft ons nooit verder gebracht. Het houdt ons tegen. Waar angst wel zinvol voor is, is dat het ons tenminste doet nadenken.

In mijn praktijk merkte ik op hoeveel cliënten chronisch ziek zijn. Of zij hebben een lichamelijk of medisch probleem. Mijn artikel ‘Waarom worden slachtoffers van narcisme ziek’ is geschreven met het gevoel dat er iets aan de hand was, maar ik kon er mijn vinger niet op leggen. Ik zag een causaal verband tussen hun trauma’s uit het verleden, hun kindertijd en hun huidige situatie.

Toen ik de wetenschap van Ryke Geerd Hamer ontdekte, was dit voor mij een gevoel van ‘eindelijk, dit is het!’ Als een cliënt met mij in gesprek is en mij vertelt dat er lichamelijk ongemak is, helpt deze achtergrondinformatie mij om de persoon nog beter te kunnen helpen.

Want erover praten en het conflict loslaten is de weg naar gezondheid

Dirk Hamer, zoon van Dr. Ryke Geerd Hamer

De Natuur als Inspiratie voor Zelfherstel en Groei

De natuur zit vol wonderen. En ook wij zijn een wonder, een mirakel.

Kijk naar de natuur en hoe zij zich steeds herstelt. Een bosbrand? Ga na 10 jaar kijken, en het bos is helemaal hersteld. Nee, zelfs veel mooier en vruchtbaarder!

Kijk naar de dieren in de natuur en hoe zij instinctief met hun welzijn omgaan. Als het op ons lichaam aankomt, hoeven we enkel te luisteren, want ons lichaam communiceert tot ons.

Hoewel ik hier nog uren over zou kunnen praten, wilde ik slechts de richting aangeven die ik met deze boodschap op wil. Uiteindelijk doet iedereen met deze informatie wat hij of zij wil.

Misschien ben jij vandaag klaar om deze wijsheid te horen, misschien niet. In elk geval, geniet van de video. Als deze video op een dag verdwenen is, komt dit door de censuur. Laat het mij bij voorkeur via de Facebookpagina ‘Narcisme België’ weten mocht dit het geval zijn.

Dr. Ryke Geerd Hamer (uiterst rechts)

Volg mij gerust op Facebook…

Volg mij gerust op Facebook. Daar heb ik onder andere ook een pagina op naam van Germaanse Geneeskunde. Ik deel er casussen en tal van informatie die van toepassing is om de 5 biologische wetten beter te begrijpen.

 

Facebook pagina: Germaanse Geneeskunde

(Disclaimer)

De Germaanse Nieuwe Geneeskunde (GNM) – Informatieve doeleinden – geen medische diagnose of behandeling

De informatie op deze website, evenals alle informatie verstrekt tijdens workshops, cursussen en trainingen, is bedoeld ter ondersteuning van bewustzijnsgroei.

Constantia de Gier biedt holistische antwoorden op vragen en lichamelijke ongemakken door naar het gehele lichaam en geest te kijken en patronen in klachten en symptomen te onderzoeken.

De inzichten die worden gegeven zijn niet bedoeld ter vervanging van medisch advies. Alle informatie, inhoud en materialen op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en zijn geen vervanging voor een raadpleging, diagnose en/of medische behandeling door een gekwalificeerde arts of zorgverlener.

Het is belangrijk dat u de medische aanbevelingen en zorg van uw arts(en) blijft opvolgen, aangezien Constantia de Gier geen arts is. Het is belangrijk om gebruik te blijven maken van alle behandelingen, interventies en ondersteuning die zij kunnen bieden.

Er zijn altijd nieuwe behandelingsopties beschikbaar en ik moedig u aan om nauw contact te houden met uw medisch team en de aanbevelingen van uw oncologen op te volgen. Constantia de Gier zal nooit een cliënt aanmoedigen om zich te onthouden van of te stoppen met conventionele westerse medische behandelingen.