Mijn mediumschap.

Ondertussen wind ik geen doekjes meer rond mijn paranormale gaven.
Ik ben niet specialer dan anderen. Er is gewoonweg een directere lijn naar gene zijde. Mijn ziel heeft ervoor gekozen om dit aan mijn zielscontract toe te voegen.

We zijn allemaal afkomstig van die ene zelfde plaats. Iedereen bezit mijn mogelijkheden. Er zijn vele oorzaken waarom iemand zijn ware herkomst afwijst. Het niveau van bewustzijn helpt mee of werkt tegen. De kindertijd conditioneert onze overtuigingen. Daar krijgen we informatie te horen die we in de toekomst als enige waarheid gaan zien.

Kinderen kopiëren het gedrag van hun ouders. Informatie beïnvloeding komt ook via:

 • Familieleden.
 • Vrienden.
 • Onderwijs.
 • Media.

Op die leeftijd wordt alle informatie ongefilterd in ons geheugen gedownload. Zowel de goede als slechte dingen.

Geboorte.

Bij de geboorte ligt de level van bewustzijn nog volledig in lijn met de frequentie van gene zijde. De mens schakelt terug wanneer men:

 • Stervende is.
 • Bij Alzheimer.
 • Coma.
 • De doodstrijd of het palliatieve moment.

Tijdens deze situaties zijn ze nog verbonden met het lichaam en is er tegelijk volledig contact met gene zijde.

Wie kan zielen waarnemen?

 • Bij de geboorte tot +- 5 jaar.
 • Dieren altijd.

Ouders kunnen beamen dat hun kleine kinderen vertellen over de persoon die ze waren in een vorig leven. Of het kind lijkt in een gesprek te zijn met een onzichtbaar vriendje. Of dieren, vooral katten dan, staren naar iets in de ruimte. Ook honden doen dit. Dieren hebben nooit iets anders gekend. Elk dier ziet zielen. Voor hen is dit vanzelfsprekend.

Zolang ik mij kan herinneren neem ik waar. De hoog gevoeligheid versterkt alles. Ik kan het enkel afzetten met een hulpmiddel. Anders loopt de informatie constant binnen.

Ik voel de:

 • Gemoedstoestand.
 • Energetische frequentie.
 • Persoonlijkheid.

Menigten en drukke plaatsen zijn voor mij niet ideaal. Bij het eerste oogcontact voel ik de energie van mijn cliënt. Een handdruk zegt ook veel. De handen zijn sterke energetische zendmasten. Trauma is in vele gevallen de katalysator voor een betere verbinding met gene zijde.

Tijdens mijn eigen helingproces werd het contact met gene zijde veel klaarder. Onszelf in verheven emoties houden is de sleutel. Ik hoef niet in de lotushouding te gaan zitten om naar een verhoogd bewustzijn te gaan. Het is er constant. Dit bereikte ik door hierop te trainen.

Paranormale gaven.

Iedereen heeft specifieke mogelijkheden. Ieder persoon uit deze op een eigen unieke manier. Ze ondersteunen de zielscontracten. De gaven worden erop afgestemd.

Onwetendheid gaat ervan uit dat je als medium alles moet weten. Dat we een glazen bol hebben, alles kunnen voorspellen. Anders ben je fake. Alle gaven komen met een beperking. Hier zijn redenen voor. Tenslotte komt de mens leren, vervolgens een examen afleggen. Ik word heel oud zeggen mijn gidsen, maar ze zullen nooit zeggen hoe oud. Zo is dat met alles. We mogen niet alles weten omdat het spel eerlijk moet gespeeld worden.

Hoe ontvang ik informatie van gene zijde?

 • Via telepathie. Het valt letterlijk binnen via de bovenkant van mijn hoofd. Het is een weten. Soms mag ik in de toekomst kijken.
 • EVP-bandstemmen. Zielen zijn in staat om uitgezonden radiogolven om te vormen. Radiogolven zijn ook energie. De omvorming wordt via audio opgenomen. In mijn geval gebruik ik een transistorradio en Audacity. Dit is een audio softwareprogramma. Via deze methode hoor ik de antwoorden meteen in de opname. EVP-bandstemmen was een heel intensief leerproces. Het gebruik vraagt een specifieke aanpak. Je moet op alle vlakken sterk in je schoenen staan om deze methode te gebruiken. Mijn gidsen bevestigden dat EVP bij mijn zielscontract hoorde. EVP gaf mij 100% zekerheid dat de dood niet bestaat. Dat ons bewustzijn eeuwig verder leeft. De mensheid leeft in een diepe slapende illusie. De mens wordt geboren om te leren en te beleven. Te scheppen en te creëren. Om de ziel naar een hoger niveau te tillen. Deze kennis kan nooit meer worden weggenomen of uitgewist.
 • Via aanrakingen. Ik voel zielen via aanraking. Het lijkt of er een vlieg op je haren wandelt. De aanraking is statisch. De raakplaatsen zijn hoofd, gezicht, armen en handen.
 • Foto’s aanvoelen. De eerste gegevens zijn specifiek voor die persoon. Ieder persoon is anders. De typerende gedragskenmerken krijg ik eerst binnen. Ik voel bijvoorbeeld woede, arrogantie, intelligentie, please-gedrag, naïviteit, stress, verdriet, emotionele toegangen, gevaar, gebrek aan berouw of empathie. Voel ik gelukkig ook de kracht van mooie warme karakters. Soms voel ik zelfs de aanwezigheid van een neurodivers brein. Of er autisme is enz.
 • Bij het adviesgesprek hoort een voorbereiding. De cliënt stuurt zijn verhaal op voorhand door. Tijdens deze voorbereiding vallen de gegevens al binnen. Voordat de consultatie van start gaat kan ik al verbanden leggen. Bij de ontmoeting lijkt het of ik de persoon ken en staat de blauwdruk van ons gesprek al in de steigers. Ik krijg ook door welke inzichten zij nodig hebben.
 • Waarnemen van zielen. Ik zie hun energieën. Het is prachtig. De lucht begint te golven en de massa breekt uit elkaar. Er zijn fotonen. Het zijn flikkerende lichtjes. Dan komen de vormen. Deze staan stil of ze bewegen. Het is een prachtig schouwspel. De aanraking gebeurt met de aura. De golven in de lucht kan je vergelijken met de hitte die opstijgt vanuit asfalt. Het is als een energetische wind die ineens zichtbaar wordt. Wij zijn net zoals zielen. Energie.

Het voelt onvermijdelijk wat geïsoleerd om zo wakker te zijn. Er zijn weinig mensen die letterlijk een gesprek met hun gidsen via audio opnemen. Ik praat letterlijk met de doden.

Het allereerste bewijs op band was onbeschrijfelijk. Het maakte me volledig.

Interesse om enkele video’s over EVP te bekijken?

Frans Schmidt-Gieskens werd op mijn pad gezet. Zo kon ik met EVP in contact komen. Ik zal Frans hiervoor eeuwig dankbaar zijn. Na al die jaren werd hij een goede vriend. Hij woont voor mij wat te ver weg om persoonlijk te ontmoeten. Frans leerde mij de techniek aan via Skype. Het verdere leerproces deed ik op mezelf. Weten hoe je stemmen opneemt is één ding. Maar dan begint het pas. Je moet sterk in je schoenen staan om dit te doen. Angst voelen wanneer je contact legt is vragen om problemen.

EVP bandstemmen.

 

Hier volgen wat video’s van Frans die jullie kunnen bekijken.